23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny website - aag.world

Det er med stolthed og stor glæde, at AAG kan byde dig inden for på vores nye website med en helt ny identitet og et univers, hvis formål er at imødekomme dine behov for information og inspiration om tekniske gummiløsninger...

Sitet aag.world har fokus på høj brugervenlighed og er designet ud fra AAGs nye visuelle identitet, som har et væsentligt mere stilrent, minimalistisk og skandinavisk look, der symboliserer AAGs ønske om at gå foran, være på forkant med udviklingen i markedet, skabe nye idéer og udvikle stærke kundespecifikke løsninger. Læn dig tilbage og nyd en tur rundt i gummiets fantastiske univers her aag.world. 

EN VERDEN AF MULIGHEDER
Sitet er inspireret af AAGs tre grundlæggende statements, som er fundamentet, hjertet og sjælen bag AAG. Vi tilfører viden til gummi og gør simple produkter til tekniske gummiløsninger, der er med til at løse komplekse problemstillinger for dig i hverdagen. Vi tilbyder dig en verden af muligheder, og inden for gummi, skum og plast er mulighederne uendelige - kun fantasien sætter grænser. Samtidig sikrer vi dig de stærkeste og mest konkurrencedygtige løsninger med fokus på kvalitet, erfaring og rentable fordele. Med valget af AAG som samarbejdspartner er du garanteret en ansvarlig og troværdig samarbejdspartner, som sikrer dig solide og innovative løsninger.

AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S
Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87136213
P nummer: 1002765093

Send til en kollega

0.033