23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt Alumeco Site

For at imødekomme kravene fra et stadig mere digitaliseret samfund, kan vi med stor glæde meddele, at vi går i luften med en hel ny version af www.alumeco.dk.

Sitet fungerer som et stærkt digitalt udgangspunkt for den forudgående kommunikation mellem os og dig som kunde eller samarbejdspartner. Samtidig er det samlingspunkt for en omfattende vidensbase inden for aluminium, hvor du vil blive inspireret af en lang række aktuelle og interessante cases samt videoer, der tager udgangspunkt i projekter, som vi har været en del af.

 

På det nye site har vi især fokuseret på følgende features:

 

  • Via dynamisk søgning kan du på effektiv og præcis vis finde det ønskede produkt blandt vores 12.000 registrerede varenumre.

 

  • Download af tekniske tegninger i følgende formater: DWG, RFA eller PDF.

 

  • Fri adgang til vores dagligt opdaterede aluminiumspriser. (LME)

 

  • Hurtig adgang til alle vores spændende og inspirerende cases inden for bearbejdning, byg, transport, offshore samt specialudviklede løsninger.

 

  • Download af over 40 forskellige aluminiumsrelaterede publikationer.

 

  • Bliv inspireret af vores 36 YouTube-videoer, der handler om alt fra viden om aluminium til beskrivelser af vores mange afdelinger verden over. 

 

Vi oplever en stigende interesse for vores website. Derfor er videreudviklingen af vores digitale udgangspunkt først lige begyndt: Vores ambitioner for fremtiden er fortsat høje, og vi ønsker at udvikle flere digitale løsninger, således at vores kunder fortsat får hurtigere og lettere adgang til vores aluminiumsspecialister og deres viden.

 

Besøg vores nye site www.alumeco.dk

 

Alumeco A/S
Næsbyvej 26
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19851974
P nummer: 1004017635

Kontaktperson

Send til en kollega

0.033