23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Britisk producent af naturlige og økologiske hudplejeprodukter søger fabrikant

Virksomheden producerer håndlavede, økologiske og veganske produkter til hud- og hårpleje. Grundet virksomhedens udvikling søges der en partner til udvikling og produktion af ”high end” produkter som en ”private label manufacturing agreement”

Den lille sydvestengelske virksomhed producerer højkvalitets kropsplejeprodukter ved at kombinere en base af naturlige, økologiske afrikanske ingredienser som f. eks sheasmør og kokosnøddeolie med engelske botaniske infusioner.

Produkterne er nicheprægede og bliver solgt via en ”luxury goods department store” i vest London samt en amerikansk tøjkæde med 200 forretninger på verdensplan.

En etisk forsvarlig, miljømæssig og bæredygtig fremgangsmåde er kernen af virksomheden og dens produkter. Virksomheden benytter derfor udelukkende genbrugsmaterialer i dens emballage, ligesom den arbejder med lokale initiativer, til at sikre råvarerne der indgår i dens produktion.

På nuværende tidspunkt består produktsortimentet af fugtgivende body butter, olier og sæber.

Virksomheden søger en erfaren og ligesindet partner til samarbejde om udvikling og produktion af nye private label produkter under en produktionsaftale.

For mere information, kontakt:

Mads Selvejer Plum

Enterprise Europe Network

Tlf: 31636915

E-mail: stagiaire5@southdenmark.be

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.047