23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SMC Lancerer en ny 2/3 Ports Medie separeret ventil

Den nye 2/3 ports medie separerede ventil er designet til at modvirke fastlåsning og korrosion som tidligere har ført til fejl på udstyr og ventilfunktionen.

Ved at forhindre væske i at komme ind i ventilen, holdes den fri for forurening som olie, metal og støvpartikler, hvilket forbedrer ydelse og pålidelighed.

SMC Pneumatik A/S (16.03.2017): – SMC verdensledende ekspert i pneumatik…

SMC afhjælper producenters behov for at forbedre ydeevnen og reducere omkostningerne, ved at lancere denne nye medie separerede ventil

LVMK20/200 serien er designet med en medie separeret konstruktion som hjælper med at minimere svigt i udstyr, ved at forhindre væske i at komme i nærheden af spolen. Væsken holdes ren for olie, metal og støv, hvilket gør ventilen ideel til sensitive applikationer, såsom vandrensning og analyse af blod og atmosfærisk forurening.

En talsmand fra SMC siger: ”LVMK20/200 ventilen er den nyeste i vores store program af ventiler. Den er designet til at sikre vores at kunders applikation fungerer effektivt og reducere omkostninger til udskiftning af udstyr. De foreløbige tilbagemeldinger er yderst positive og vi er overbeviste om, at dette produkt bliver populært.”

Der er to modeller at vælge imellem, enten basemonteret eller direkte monteret, som giver stor fleksibilitet. Den direkte monterede ventil har integreret fittingsstuds, hvilket giver enkel slangetilslutning og omkostningsbesparelser.

Begge design er lette at rengøre, da der er meget lidt dødvolumen, hvilket reducerer rengøringsomkostninger og det er ikke nødvendigt at justere luftmængden med 3 ports ventiler. Meget lidt lækage.

For yderligere information om LVMK20/200 serien, se vores SMC produktside på www.smc.eu.

 

SMC Danmark A/S
Egeskovvej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763582
P nummer: 1004596862

Send til en kollega

0.031