23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du vide mere om, hvordan du kan spare både penge og samtidig forkorte leveringstiden?

3dp i Danmark

3dp-dagen har i flere år været en fast tilbagevendende begivenhed i vores nordiske nabolande. Nu er det også muligt at komme til den første åbne konference i Danmark, for d. 29. marts kan du høre mere om brugen af 3D-teknologi i produktionen i det danske erhvervsliv.

Protech er hovedsponsor i år og i den forbindelse har vi inviteret Steffen Haslund Schmidt fra Danfoss til at holde et oplæg omkring hvordan Danfoss har sparet både penge og forkortet leveringstid i forbindelse med brugen af 3D-print i deres produktion.

På programmet er også Key Note speaker Tim Smith, strategic account manager hos Stratasys, som vil tale om de udfordringer og muligheder, som specielt fremstillingsindustrien står overfor.

Country manager for Protech Danmark, Thomas Tønnesen, vil også bidrage med han brede viden omkring 3d print og der vil også være mulighed for at komme i nærmere dialog om hvordan I kan anvende 3D print i jeres virksomhed. Vi vil også medbringe flere af vores 3d printede emner, så du kan se mulighederne helt tæt på.

Gå ikke glip af denne spændende dag, der er stadig ledige billetter at købe på 3dp’s hjemmeside.

Hvis du vil holdes opdateret omkring vores nyheder indenfor 3D print, så tilmeld dig Protech’s nyhedsbrev her

Protech Danmark
Kokbjerg 14
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28100582
P nummer: 1010741862

Send til en kollega

0.031