23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Verdens hurtigste kantpresse solgt på VTM!

TRUMPFs TruBend 7036 har været et stort tilløbsstykke på VTM messen, og firmaet MITECH blev så imponeret, at de købte maskinen på stedet!

AVN Pladeteknik og AVN Teknik deltog sammen med 133 udstillere, på den tredje VTM messe i Odense Congress Center, som samtidig blev den mest besøgte med 6.036 registrerede besøgende, da messen sluttede kl. 16.00 fredag den 3. marts 2017.

Stor interesse for nye teknologier
AVN Pladetekniks direktør, Christian Madsen, er også yderst tilfreds med VTM messen - og er især imponeret over de besøgendes spørgelyst og interesse.

”Vi kan mærke, at de besøgende har fokus på viden, og hvilke muligheder teknologien kan bidrage med positivt i deres virksomhed. TRUMPFs maskiner har virkelig levet op til VTMs slogan ”i morgen afhænger af - hvad du lærer i dag”

TruPunch 1000
Der er bl.a. blevet spurgt ivrigt ind til TRUMPFs stansemaskine TruPunch 1000, som udfordrer den traditionelle måde at tænke maskiner på. Det er helt unikt, at du kan retrofitte en stansemaskine, som derefter kan fungere som en kombi-maskine, hvor tilvalg af laser og automation er mulig.

Verdens hurtigste kantpresse
TruBend 7036 har været et stort tilløbsstykke på VTM messen, og der har været kø - helt ude på gangen - for at prøve maskinen. Firmaet MITECH blev så imponeret, at de købte maskinen på stedet. MITECH fremstiller både simple og komplekse pladekomponenter og profiler ved hjælp af kantbukning. Firmaet kommer i fremtiden til at nyde godt af kantpressens  3D simulering og 6-akset bagstop, lavet af kulfiber, gør det muligt at stoppe positioneringen ved en belastning på over 15 Newton, hvilket skåner både maskine og operatør ved en evt. kollision samt mulighed for at kunne supplere flere værktøjer til eksisterende værktøjspakke.

Totaltkoncept  
Det er vigtig for os, at MITECH ikke ”bare” investerer i en kantpresse – en TRUMPF maskine skal opfylde et totalkoncept, som skal facilitere en komplet kundepakke, som skaber tryghed i alle elementer omhandlende maskinen”, – afslutter direktør, Christian Madsen, fra AVN Pladeteknik.  

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.031