23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Seco Tools på VTM

Kig forbi Secos stand og oplev alle nyhederne, Seco Point-skab, krympemaskine samt Secos digitale univers. Derudover kan du opleve live-bearbninger af bl.a. Seco nyheder.

Traditionen tro er Seco Tools repræsenteret på stand C-3700 på VTM.

Her er der masser af muligheder for at gå på opdagelse og blive inspireret til at forbedre produktivitet og opnå besparelser. Man kan blandt andet gå på opdagelse i de spændende Seco nyheder, som netop er lanceret. Her kan man både se hårdmetalskvaliteter med Secos unikke Duratomic®-teknologi, et udvidet program af værktøjer til vanskelige materialer samt Steadyline vibrationsdæmpende borstænger til større diametre. Seco har også et Seco Point-skab samt en krympemaskine med, hvor der er mulighed for at få demonstrationer. Derudover kan man at gå på opdagelse i Secos digitale univers, hvor du kan få en introduktion af den nye hjemmeside, MyPages og Suggest - som er en af de bedste software tilrådighed for bestemmelse af skæredata.

I samarbejde med DMG, vil der blive kørt Seco live-bearbejdninger på hhv. CMX 600V og DMU 50. På DMU 50 bliver der blandt andet kørt fuld 5-akset simultan fræsning samt highfeed fræsning på et form kavitet der er hærdet til 52 HRc. Secos nyeste skærende værktøjer JHF181 & JH112 vil også kunne ses under live-bearbejdningerne. 

I løbet af dagene vil der også være små overraskelser, lækkerier og konkurrence for gæster der besøger standen. Så kig forbi fra den 28. februar til den 3. marts. Du kan holde dig opdateret via Secos nyhedsbrev eller følge den danske facebook www.facebook.com/SecoToolsDanmark

Seco Tools A/S
Kirkebjerg Allé 88 St
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55273812
P nummer: 1002030462

Send til en kollega

0.047