23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Forbo Siegling Danmark A/S introducerer vores nye og patenterede båndserie Prosan ™

Vi har udviklet vores nye Prosan ™ båndserie med stort fokus på hygiejne og dermed fødevare sikkerhed. Nøgleordene er rengøringsvenlighed, Flosfri/Frynsefri (FF), små vende diametre.

Med vores nye og patenterede båndserie Prosan ™, har vi designet en båndserie med høj fokus på rengøringsvenlighed, fødevare sikkerhed og samtidig lever vi op til kravende om små vende diametre.

Med belægning på begge sider reduceres chancerne for tilsmudsning fra undersiden, fra bla. olie, fedt og fugt. Båndserien er også frynsefri (FF) som sikrer dig imod at båndtråde kan havne i dine produkter. Er der ønske om at indkapsle væv i båndet helt, kan vi lave en Smartsealing (forsegling) på båndkanterne.

Med den patentanmeldte nye underside, med Broken Twill (BT) mønster har man udover et meget rengøringsvenligt design samt en meget lav friktionskoefficient og dermed sikrer man økonomisk drift.

Prosan ™ bånd har meget fleksible væv, der sikrer at vi på trods af Polyurethan belægning på begge sider, kan klare små vende diametre ned til Ø 10 mm. Dette gøre Prosan ™ båndende til et attraktivt alternativ til enkeltsiddet belagte bånd. (se mere i brochure til højre)

Vil du se flere special brochure så kilk HER!

Tag kontakt til Forbo Siegling Danmark A/S for en uforpligtende snak om bånd og remme til netop dit behov eller book et besøg ved en af vores konsulenter. Har du behov for montage af dine remme eller bånd, så husk at vi har 4 montører der står klar til at løse den opgave. Vi dækker hele landet fra vores salgskontor/værksted i både Vejle og Brøndby.

Kontakt os på 4343 1033 eller siegling.dk@forbo.com

Forbo Siegling Danmark A/S
Kirkebjerg Parkvej 34
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK88108817
P nummer: 1003220405

Send til en kollega

0.031