23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny produktfamilie fra Flextek

Vores flytbare robotceller tager alle udgangspunkt i Flexrobot MH24, som er en køreklar løsning vi kan installere ved alle maskinbrands.

Robotten kan håndtere op til 2 x 9 kg. emner, og har både pneumatiske gribere og vakuum til emnegrib. Omstillingstiden mellem forskellige emner er meget kort, da vi har automatisk søgning af råemner med laser, hvorfor ekstra håndtering af råemner i defineret mønster er overflødig.

Robotcellen fås også som Mini FMS anlæg, hvor emnebord udskiftes med reol, der har plads til 24 stk. LANG Skruestik. Emnevægt op til 11 kg. Afhængig af maskinens interface, kan der køres med forskellige programmer på hvert skruestik. Prioritering af afviklingsrækkefølgen kan ændres undervejs i bearbejdningsprocessen.

En kombination af de to ovenstående løsninger er også en mulighed.

Mindste familiemedlem er Flexrobot MH12, også en flytbar robotcelle og en perfekt ”begynder”, for at komme i gang med automatisering. Omstilling mellem opgaver foregår udelukkende ved parameter-ændringer.

 Kom og få en demonstration af vores robotløsninger, og en snak om automatisering af Jeres bearbejdningsmaskiner. Vi har alle 3 omtalte flytbare robotceller med på stand C-3346 på VTM 2017.

 

Flextek a/s
Kildeparken 30
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17951831
P nummer: 1001396533

Send til en kollega

0.032