23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KK Metal tager socialt medansvar

Vi kan alle få brug for en ekstra chance her i livet, og det er netop, hvad Hjortdal Købmand giver unge mennesker med psykiske udfordringer. KK Metal P/S har valgt at støtte virksomheden og har netop købt kasser, som de unge mennesker fremstiller.

Hjortdal Købmand er en socialøkonomisk virksomhed i det nordjyske, der tilbyder unge mennesker med psykiske udfordringer et arbejdsrettet tilbud og dermed en tilknytning til arbejdsmarkedet. De unge mennesker tager del i butiksarbejdet og fremstiller blandt andet deres egne kasser, som de bruger til at lave købmandskurve af med butikkens lækre specialiteter.

- Hos KK Metal synes vi, at det er en fantastisk idé at hjælpe de unge mennesker på rette vej ved at tilbyde dem et job i købmandsbutikken eller hjælpe dem i gang med en uddannelse. Derfor vil vi også gerne støtte projektet. Vi har købt kasser i flere omgange og senest har vi bestilt 400 stk. Vi bruger dem til mange ting rundt i produktionen, men bl.a. til at have værktøj i eller holde styr på ordrer, fortæller Emil Skriver Christensen, ejer af KK Metal.

Hjortdal Købmand har mange planer for det fremtidige samarbejde med de unge og arbejder på at kunne tilbyde lokalsamfundet haveservice, snerydning, varekørsel mm. Hjortdal er i rivende udvikling og især om sommeren gæstes byen af turister for hele landet og udlandet. Området ligger ud til skov og strand og bl.a. lokker de mange mountainbike-ruter folk til fra nær og fjern.

- Hos Hjortdal Købmand er der tid og ikke mindst rum til at tage sig af de unge mennesker. De unge har mange drømme og købmandsbutikken giver dem den nødvendige støtte og viser, hvad det vil sige at være en del af et fællesskab. Ved at købe de ting, som de unge fremstiller, ser de, at det de laver faktisk giver værdi ude i erhvervslivet. Vi er stolte over at støtte op om sådanne projekter, fordi vi ved, at det giver stor værdi for dem, siger Emil.

KK Metal P/S
Tårnvej 61
7752 Snedsted
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37841676
P nummer: 1021557648

Kontaktperson

CSC
Camilla Stenbryggen Christensen
Produktionsplanlægger
+45 21171379 cms@kk-metal.dk

Send til en kollega

0.032