23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KK Metal P/S opgraderer med ny maskine til svejsning

Robotter og automater overtager efterhånden mange processer, og det er der en helt særlig grund til – hvert fald inden for svejsning. KK Metal har investeret i en ny langsøms-svejser, der endnu engang skal højne kvaliteten på slutproduktet.

- Vi ser det som nødvendigt at følge udviklingen og kontinuerligt investere i nye maskiner, som de kommer frem. De nye maskiner er ikke bare med til at højne kvaliteten af vores arbejde, de er samtidig med til at spare ressourcer, så vi kan forblive konkurrencedygtige på pris herhjemme, siger Emil Skriver Christensen, direktør for KK Metal.

Med en langsøms-svejser slipper du for manuelt at skulle svejse de lange baner, som kræver en meget sikker hånd, for at arbejdet bliver tilfredsstillende. Automaten svejser med høj præcision og hastighed, som sparer tid ved efterbehandlingen. Ved manuel svejsning er det ofte nødvendigt at efterslibe, men med en langsøms-svejser får du et færdigt produkt med lige svejsesøm.

- Vi har mange kunder, der fx sælger kar og beholdere, og her vil vi med denne investering kunne højne kvaliteten af vores produkter til glæde for vores kunder, fortæller Emil.

Læs mere om KK Metal på hjemmesiden her

KK Metal P/S
Tårnvej 61
7752 Snedsted
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37841676
P nummer: 1021557648

Kontaktperson

CSC
Camilla Stenbryggen Christensen
Produktionsplanlægger
+45 21171379 cms@kk-metal.dk

Send til en kollega

0.031