R&D bakker aktivt op om Engineer the future

| Medlemsnyhed | Indrykket af R&D A/S

R&D bakker aktivt op om kampagnen Engineer the future, som arbejder på at ændre samfundets holdning til teknik og naturvidenskab. Herigennem håber man også at kunne øge interessen for ingeniøruddannelsen.

”Hos R&D har vi godt gang i forretningen og store forventninger til fremtiden,” siger COO Steen Rosenstand. ”Vores medarbejdere arbejder på mange teknisk spændende og udfordrende projekter, som stiller store krav til deres kompetencer, erfaring og vores stærke interne faglige netværk.

Flere kvalificerede medarbejdere
Derfor ser man hos R&D meget positivt på kampagnen Engineer the future, som netop sætter fokus på, at vi skal være bedre til at anerkende dem, som kan skabe teknologiske løsninger og til at udnytte den store danske viden på området. Det gælder både hos dem, der arbejder inden for faget, virksomheder som nyder godt af ekspertisen samt hos de unge, der står over for valg af uddannelse.

”Hos R&D skal vi ansætte en del nye, kompetente medarbejdere i år og holder vores vækstplaner, ansætter vi også talstærkt de kommende år. Derfor har det stor betydning for vores fortsatte udvikling, at fokus øges på de teknologiske uddannelser herunder ingeniøruddannelsen, og alle de spændende udfordringer, uddannelsen kan give fremadrettet. Det kan medvirke til at øge søgningen til uddannelsen og dermed, at vi får uddannet flere dygtige ingeniører.

R&D giver nyuddannede unikke muligheder
R&D arbejder derfor også bevidst med at give gode muligheder til både studerende og nyuddannede for herigennem at styrke deres muligheder og kompetencer. Man har således både et godt samarbejde med studerende på Ingeniørhøjskolen i forbindelse med afgangsprojekter, flere i praktik samt en del nyuddannede ansat.

”Vi har den rigtige størrelse til at kunne give de nyuddannede gode muligheder,” siger Steen Rosenstand. ”Vi kan tilknytte dem et projekt, som de kan gennemføre med sparring fra en rutineret seniormedarbejder samt vores interne faglige netværk af godt 60 yderst kompetente ingeniører. Det giver dem både rigtig spændende opgaver og gode udviklingsmuligheder.”

Inspirerende kampagne
”Med denne kampagne har organisationen bag Engineer the future med stor dygtighed skabt interesse for- og øget anerkendelse af de tekniske og naturvidenskabelige fagområder herunder ingeniørfaget og de muligheder og udfordringer, som ligger foran dem, som uddanner sig til ingeniører eller allerede er i faget,” siger Steen Rosenstand. ”Det vil vi meget gerne bakke op om, da det har stor betydning for vores fortsatte udvikling, at vi også fremover kan få de rigtige medarbejdere - både i det antal vi har brug for og med de rette kompetencer.”


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
R&D A/S

Delta 4
8382 Hinnerup
Danmark
R&D A/S

Send til en kollega

0.1