23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Producent af medicinal udstyr søges til fremstilling af prototype

Britisk medicinal virksomhed har udviklet en elektronisk mikrochip, der er integreret i en point-of-care medicinal diagnostisk enhed. Mikrochippen er klar til at blive fremstillet som prototype i kliniske studier, hvor producent søges til dette.

Point-of-care diagnostiske test er et vigtigt redskab i sundhedsvæsenet. Evnen til at opnå en hurtig og præcis diagnose af patienten muliggør korrekt og hurtigere patientbehandling, som i sidste ende sparer udgifter til sundhedsvæsenet. Tilsvarende er der behov for nye og bedre diagnostiske enheder.
Den britiske virksomhed har udviklet en elektronisk mikrochip til analyse små mængder væske og indarbejdet denne teknologi i et medicinsk diagnostisk udstyr. Den nye biosensor udvikles under anvendelse af screen-printing technology, hvor en markør anvendes til at identificere de vigtigste parametre. Biosensoren anvendes primært i medicinsk diagnostik, oftest for at analysere blod, men kan potentielt også anvendes til andre væsker.
Vurdering af gennemførlighed og proof of concept etaper er afsluttet, og produktet er nu i et tidligt stadie af en udviklet prototype og kliniske test med henblik på at opnå CE-mærkning.
Virksomheden er på udkig efter en producent der kan producere prototyper og udstyr til færdiggørelse af den kliniske afprøvningsproces og til den tidlige fase af kommercialisering. Den ideelle partner skal have erfaring med fremstilling og udvikling af prototyper af medicinsk udstyr, især diagnostisk udstyr. Producenten bør være i stand til at udføre scale-up fremstilling af enheden fra prototype til early stage kommercialisering.

For yderligere informationer kontakt. 

Stephanie Tønner

South Denmark European Office // Enterprise Europe Network
Forskerparken 10, 5230 Odense M
Mob.: + 45 31 63 69 16
E-mail: stagiaire5@southdenmark.be
Web: www.southdenmark.be // [www.enterprise-europe.dk]www.enterprise-europe.dk

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.047