23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Producent søger motorleverandør til laboratorie centrifuger

Britisk virksomhed specialiseret i fremstilling af laboratoriecentrifuger er på udkig efter en leverandør af motorer til brug i laboratorie centrifuger til outsourcings aftale.

Virksomheden producerer laboratorie centrifuger, herunder nedkølet og ikke-kølende varianter, som roterer rørprøver fra 1,5 ml til 2 liters flasker. Produkterne overholder alle europæiske sikkerheds- og miljømæssige standarder som CE og RoHS. Virksomheden bruger programmerbar logisk styring(PLC’er) i nogle af deres testprodukter. Denne teknologi er mere fleksibel end standard Printed Circuit Board (PCB) teknologi, som konkurrenterne anvender. PLC teknologi er specialfremstillet, og er fremtidssikret, hvilket betyder, at brugerne ikke behøver at bekymre sig om at elektroniske reservedele blive forældet.
Virksomheden er ISO 9000 godkendt og er i stand til at udføre justeringer i overensstemmelse med ISO 17025.

Virksomheden er på udkig efter en samarbejdspartner til at levere flere hundrede motorer til producentens laboratorie centrifuger. Motorerne skal passe til British Standard 3456 eller tilsvarende være i stand til at køre op til 14.000 RPM. Disse kan leveres i etaper, men det britiske selskab forventer at leverandøren sender en prøvemotor til virksomheden på egen regning, efter de indledende tests er gennemført.


For yderligere information kontakt:

Stephanie Tønner

South Denmark European Office // Enterprise Europe Network
Forskerparken 10, 5230 Odense M
Mob.: + 45 31 63 69 16
E-mail: stagiaire5@southdenmark.be
Web: www.southdenmark.be // [www.enterprise-europe.dk]www.enterprise-europe.dk

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.032