23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oprustning styrker udviklingen af systemløsninger hos R&D

Gennem det seneste år har R&D udbygget kompetencerne inden for automation, stærkstrøm og styring markant. Kunderne oplever det meget værdifuldt, at R&D kan tage det fulde ansvar for systemløsninger med interne ressourcer.

R&D har gennem en længere årrække opbygget unikke kompetencer og stor systemforståelse inden for udvikling af de meget krævende heavy duty testsystemer. I den sammenhæng får det større og større betydning, at R&D kan dække alle væsentlige dele af kompetencepalletten med interne ressourcer og dermed sikre høj kvalitet og mere smidighed i hele udviklingsprocessen.

Central systemforståelse
”Vi har gennem de seneste år øget fokus på at have den fulde systemforståelse for alle centrale elementer i kundens løsninger internt i virksomheden,” siger Business Manager Peter Kattai Ulrikkeholm fra R&D. ”Derfor har vi også styrket kompetenceområder som software, automation & el, hydraulik og stærkstrøm, for dermed at kunne tilbyde samme høje kompetence- og erfaringsniveau, som vi kan inden for mekanik og projektledelse.”

De dygtigste i branchen
R&D har i dag 13 ansatte inden for software, automation & el, strækstrøm og hydraulik. ”Det er lykkedes os at tiltrække nogle af de dygtigste i branchen, og vi står i dag med et meget kompetent team også på dette område” siger Peter Kattai Ulrikkeholm. ”Vi har allerede haft stor nytte af den bredere kompetencepallette på flere større ordrer til eksempelvis Siemens, LORC, Vestas, Grundfos og Danfoss.”

Sikrer overlap mellem kompetencer
Software Manager Allan Mogensen og projektingeniør Jens Bay Madsen er begge kommet til R&D inden for det seneste år. Allan med spidskompetence inden for software og el, og Jens primært med kompetencer inden for mekanik, hydraulik, regulering og simulering.

”Sammen med de øvrige kolleger inden for automation og styring er vi med til at sikre et overlap mellem alle de kompetenceområder, som arbejder på eksempelvis en testbænk til vindindustrien,” siger Allan Mogensen. ”Det kan være fra overvågning af et komplekst system til modelsimulering af den mest hensigtsmæssige placering af en sensor eller hydraulikcylinder. Her kan det være hydrauliske beregninger på en testbænk til at finde den løsning, der er mest optimal til den givne opgave, som at en cylinder kører med tryk eller træk.”

Udfordringer elimineres på forkant
”Dermed sikrer vi, at der bliver taget højde for alle dele af løsningen allerede i designfasen, og der ikke er noget, som efterfølgende lander mellem to stole og forsinker eller fordyrer processen. Ved at have kompetencerne internt har vi bedre styring med alle elementer i processen og kan agere straks, hvis der opstår tvivlsspørgsmål eller er behov for ændringer i udviklingsprocessen.
Det gør sig eksempelvis gældende ved udvikling af software til de løsninger, vi designer. Her sker al udvikling i dag internt, hvilket sikrer det bliver rigtigt i første interaktion,” siger Jens Bay Madsen.

Stigende efterspørgsel
”Med en fuldendt kompetencepallette står vi i dag stærkere i udvikling og levering af systemløsninger og kan indgå i et væsentlig tættere samarbejde med kunderne, hvor vi nu også oftere tager det fulde turn-key ansvar,” siger Peter Kattai Ulrikkeholm. ”Hos R&D stiller vi store krav til vores medarbejdere og deres kompetencer. De krav kan vi i dag også leve op til inden for automation, stærkstrøm og styring, og vi udbygger løbende med flere medarbejdere på området for at kunne følge med den stigende efterspørgsel på vores ydelser.”

R&D Test Systems
Sigma 3
8382 Hinnerup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37844179

Kontaktperson

PU
Peter Ulrikkeholm
Business Manager
+45 26118084 peu@rdas.dk

Send til en kollega

0.063