23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tysk teknologikoncern opkøber Qubiqa Logistics

Vækstmuligheder er forstærket med salget til den internationale teknologikoncern Körber AG med hovedsæde i Hamborg.

I de seneste fem år har Qubiqa Logistics været igennem en rivende udvikling med markant fordobling af omsætning og forbedret indtjening. Særligt den patenterede teknologi Layer Picker® har positioneret virksomheden som markedsledende på globalt plan med den intelligente og automatiserede depalleteringsmaskine.

 ”Qubiqa Logistics er i en unik position i forhold til at udbrede kendskabet til den innovative løsning til plukning af pallelag på et endnu større marked. Forretningen kan nu vokse yderligere som en del af en stærk international teknologikoncern med global rækkevidde og stærk lokal tilstedeværelse over hele verden”, forklarer direktør Jacob Libach Nielsen fra Qubiqa Logistics.

 Løsningen er allerede solgt og installeret 350 gange i Europa, USA, Canada og Australien siden år 2000. Det har vakt interesse hos Körber AG for Qubiqa Logistics’ innovative løsning, hvor potentialet stadig er stort i forhold til at effektivisere mange typer af lagre og distributionscentre. Layer Picker® benytter nemlig en unik kombination af vakuum og klemmekraft, der muliggør håndtering af forskellige typer lag uden at efterlade trykmærker.

 "Sammen med Qubiqa Logistics vil vi fortsætte vores vækststrategi og udvide vores tilstedeværelse på markedet i Norden. Qubiqa Logistics forbedrer vores konkurrenceevne, og gør det muligt at tilbyde vores kunder en endnu mere attraktiv portefølje af produkter og services", siger administrerende direktør Hubert Kloß for forretningsenheden Körber Logistics Systems.

 Körber AG har overtaget 100 procent af aktiebeholdningen i Qubiqa Logistics fra det danskejede investeringsselskab BWB Partners. Begge parter ønsker ikke at oplyse detaljer om købsaftalen. BWB Partners, ledende medarbejdere og øvrige aktionærer ejer fortsat koncernen Qubiqa, herunder Qubiqa Automation i Esbjerg, som er globalt førende i udvikling og produktion af interne logistikløsninger til primært isoleringsbranchen.

 De i alt 92 medarbejdere hos Qubiqa Logistics i Arden skal fortsat udvikle og fremstille intelligente logistikløsninger til effektiv og avanceret lagerstyring og drift.

 

 

Körber Supply Chain DK A/S
Industrivej 8
9510 Arden
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61628711
P nummer: 1002982049

Kontaktperson

MTC
Mette Thrysøe Christensen
Marketingkoordinator
+45 41726197 mette.christensen@riantics.com

Send til en kollega

0.047