23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Medicinal- og softwareproducent søges til distributionsaftale til det britiske marked

Britisk leverandør af medicinskudstyr til det offentlige og private sundhedsvæsen er på udkig efter producenter af medicinaludstyr og softwareproducenter til det britiske marked

Virksomheden er en ny spiller på markedet, men har mere end 26 års erfaring i branchen. De leverer udstyr til lægehuse, tandlægeklinikker, kiropraktor klinikker, hospitaler samt forsknings- og udviklingsvirksomheder. Virksomheden søger producenter af medicinal udstyr og softwareproducenter af radiologi, patientovervågning, billedbehandlingsdiagnostik og til veterinære industrier til at sælge deres produkter under distributionsaftale.
Produkterne skal overholde europæisk lovgivning for radiologi eller have godkendt FDA mærkning. Produkter der søges omfatter: digital- og mobil røntgen, diagnosticeringsrøntgenværelser, bærbare røntgenenheder, røntgengeneratorer, 3D panorama dentalscannere og digitale filmscannere.

Ydermere søger virksomheden medicinal software, der kan forbedre visualisering af patientbilleder, forstærke maskinens ydeevne, producere software til billedguidet procedurer ved hjælp af ultralyd-scannere (pædiatri, ortopædiske, gynækologi applikationer), rationalisering af patientjournaler, billede arkivering og kommunikationssystemer.

For yderligere information kontakt:

Stephanie Tønner

South Denmark European Office // Enterprise Europe Network
Forskerparken 10, 5230 Odense M
Mob.: + 45 31 63 69 16
E-mail: stagiaire5@southdenmark.be
Web: www.southdenmark.be // [www.enterprise-europe.dk]www.enterprise-europe.dk

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.047