23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HACCP i kvalitetsstyringen

Drømmer du om nemt vedligehold og styr på risiciene i din kvalitetsstyring? Find ud af, hvor nemt det har været for DAVA Foods. Med hjælp fra IPW Systems har de opbygget en HACCP-baseret kvalitetsstyring med nemt vedligehold og simpel dataopsamling.

“Vi havde brug for et system, der gjorde det muligt at styre kvalitet og fødevaresikkerhed på en mere simpel måde, der samtidigt var nem at vedligeholde,” fortæller Vivi Nielsen, Kvalitetschef fra Dava Foods – det tidligere Hedegaard Foods.

Med hjælp fra IPW Systems har de opbygget et HACCP-baseret kvalitetsstyringssystem, der gælder for ægproducenter og opdrættere. Kvalitetssystemet sikrer produktionen af æg med hensyn til blandt andet kvalitet, fødevaresikkerhed, produktionsforhold og velfærd.

Benyt den simple dataopsamling
Udover nemmere vedligehold benytter Vivi sig af den simple dataopsamling, som gør, at hun hurtigt kan trække data til analyser, eksportere dem til excel og bruge dem til de månedlige statusmøder.

Læs mere om en HACCP løsning.

Nysgerrig på, hvor nemt det kan være?
Er du nysgerrig på, hvor nemt du kan få endnu nemmere vedligehold og samtidig bedre styr på risiciene, så kontakt os endelig på 7025 0214 eller skriv til vores slagschef Michael på ml@ipwsystems.dk.

IPW Systems A/S
Olaf Ryes Gade 7R, 1.
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26838916
P nummer: 1009400083

Kontaktperson

ML
Michael Lyngfeldt
Salgschef
+45 29437637 ml@ipwsystems.dk

Send til en kollega

0.062