23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Langdrejer med større diameter og flere værktøjer

Maskinproducenten Star har udviklet en ny langdrejer i SR-serien, som er kendt for høj funktionalitet, stivhed og præcision. SR-38 er konstrueret til bearbejdning af komplekse emner.

Star SR-38 type B (betyder B-akse) er en 10-akset langdrejer, som er væsentligt forbedret sammenlignet med forgængerne fra SR-serien. B-aksen sikrer, at maskinen fx kan fræse skråtstillede huller og andre komplekse bearbejdningsvariationer.

”Langdrejeren er den første i serien, der kan simultandreje et emne. Under indgreb kører den med to værktøjer på samme tid, hvilket reducerer bearbejdningstiden pr. emne,” siger salgsingeniør Per Christensen fra Flextek.

”Derudover kan langdrejeren bearbejde emner op til Ø38 mm, hvor den tidligere max-grænse hed Ø32 mm. Langdrejeren kan også anvendes som kortdrejer, hvilket betyder at man bedre kan udnytte råmaterialet og køre i materialer med grovere tolerance,” tilføjer Per Christensen.

For bedre bespænding af materialet er Star SR-38 – som den første langdrejer fra Star – udstyret med hydraulisk roterende cylinder for åbne/lukke af hovedspindlen.

Hvor forgængeren i SR-serien havde fire værktøjer til subspindlen, arbejder SR-38 med otte værktøjer og Y-akse til subspindlen.

”Ud over den større diameter giver maskinen den producerende virksomhed mulighed for at øge graden af kompleksitet i de drejede emner. SR-38 er en langdrejer med stort potentiale,” fremhæver Per Christensen.

Star SR-38 type B – langdrejer
Max diameter: Ø38 mm Ø38 mm
Værktøjer på subspindlen: 8
Akse: Y2
Hovedspindel: 7000 omdrejninger/min – 11 kW
Roterende værktøjer: 6000 omdrejninger/min – 2,2 kW
Vægt: 4300 kg

Flextek a/s
Kildeparken 30
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17951831
P nummer: 1001396533

Send til en kollega

0.047