23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opgrader din robot og spar penge

Har du et ABB robotanlæg med en styring fra 1998 eller derefter? Oplever du fejlmeldinger eller problemer med anlægget? Så kan en opgradering af styringen spare dig for en masse besvær og ekstra omkostninger.

Der kan være penge at spare ved at opgradere styringen på dit robotanlæg til den nyeste på markedet. Hos DanRobotics A/S har vi specialiseret os i at servicere og optimere robotanlæg og står klar med egen serviceafdeling.

Fordele ved en ny styring:
- Brugervenligt interface & design
- Let at lære og med dansk interface
- Adgang til de nyeste software features
- Flere kommunikationsmuligheder
- Mulighed for mere hukommelse
- Forøget drift sikkerhed
- Væsentligt lavere energiforbrug

Robotanlæg med en styring fra 1998-2005:
Er dit robotanlæg etableret mellem 1998 og 2005? Så anbefaler vi en opgradering af styringen. Ved at udskifte forældede styringer med den nyeste på markedet, kan man med særdeles lave omkostninger opnå en markant forlænget levetid og en øget produktivitet. Desuden sikrer en moderne og lettere boks med brugervenligt design og færre knapper en enorm tidsbesparelse og en mere effektiv betjening.

Hos DanRobotics A/S ved vi, hvor vigtigt det er for vores kunder, at deres robotanlæg kører som det skal, er pålidelig og skaber værdi. Derfor sætter vi fokus på muligheden for at opgradere din robot. Hør mere hertil i videoen til højre.

For yderligere informationer og konkret vejledning i forhold til netop dit robotanlæg kontakt Göran Persson direkte på tlf. +45 20 46 56 09 eller send en mail til på gpe@danrobotics.dk.

Danrobotics A/S
Barmstedt Allé 7
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35517014
P nummer: 1018826360

Send til en kollega

0.047