23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Britisk producent af specielt udviklet sengelinned til sundhedssektoren søger agenter

Den britiske virksomheden er specialiseret i fremstilling af sengelinned, som understøtter et selvstændigt liv for personer, der lider af begrænset mobilitet. Sengelinnedet understøtter bevægelse, drejning og repositionering i sengen.

Produktet er fremstillet i glat satin stof, der øger bevægelsesfriheden i sengen. Sengelinnedet er udviklet med sidegreb, som stabiliserer og sikrer trygge sider på sengekanten og medvirker til at forebygge fald. Desuden er der etableret fodgreb, der stabiliserer og hjælper med at vende sig i sengen.

Produktet er prisvindende og allerede på markedet. Det er designet ud fra omfattende forskning med ergoterapeuter og slutbrugere, samt tilpasset alle madrastyper. Sengelinnedet er udviklet som en ekstra hjælp og sikkerhed til dem, der lider af sygdomme, såsom Parkinson, gigt, rygproblemer og kan være med til at reducere plejeomkostninger i sundhedssektoren.

Producenten søger distributører og handelsagenter med etablerede kanaler i sundhedssektoren til at øge deres internationale salg.

Venlig hilsen

Stephanie Tønner

South Denmark European Office // Enterprise Europe Network
Forskerparken 10, 5230 Odense M
Mob.: + 45 31 63 69 16
E-mail: stagiaire5@southdenmark.be
Web: www.southdenmark.be // [www.enterprise-europe.dk]www.enterprise-europe.dk

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.032