23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tegneprogram til vise mindre installationer og styklister

It program, som er med til at gøre det enklere og billigere at tegne symboler og styklister ind i en PDF. Det er tiltænkt de mindre virksomheder, som ikke i så stor grad benytter sig af Revit og Autocad.

En norsk virksomhed har udviklet et program, som er et enklere og billigere værktøj til pdf tags til små og mellemstore virksomheder fx indenfor elektriske installationer. Når alt er færdig placeret på tegningerne, eksporterer man til PDF og får med alle symboler + udstyrsliste inkl. antal, EL nummer, pris.
Man kan enkelt lage egne produktlister med fx brandalarm system, kamera, port telefoner, wifi, netværk etc.
Vi har Elektro installations kunder, som benytter dette til hus - sommerhus - leiligheds installationer, hvor de hurtigt kan ændre og tilføje udstyr direkte i møde med kunden.

Det kan gøres direkte i møde med kunderne på TV skærm eller skærmdeling via internettet. Når alt er afklaret, benyttes de samme tegninger til arbejdstegninger og plukliste for montørerne.

Yderligere informationer:
Hvis det kunne have interesse og i gerne vil vide mere, så kontakt Martin Hansen fra Enterprise Europe Network på Nord Danmarks EU-konto på mqh@ndeu.dk

http://www.enterprise-europe.dk/om-os.aspx

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.031