23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød bl.a. svenske føde- og drikkevareindkøbere/-distributører i Stockholm den 26. maj 2016

Enterprise Europe Network-partnere arrangerer en event i Stockholm (Arlanda) den 26. maj 2016, hvor føde- og drikkevareindkøbere/-distributører, der er på udkig efter nye produkter, mødes med europæiske producenter.

Enterprise Europe Network-partnere arrangerer en event i Stockholm (Arlanda) den 26. maj 2016, hvor føde- og drikkevareindkøbere/-distributører, der er på udkig efter nye produkter, mødes med europæiske producenter. Møderne aftales på forhånd ved hjælp af netværkets matchmakingsystem og en til eventen dedikeret webside.

Omkring 25 indkøbere/distributører, de fleste svenske, har allerede nu registreret sig og beskrevet, hvad de er på udkig efter. Så udgangspunktet for de møder, som på forhånd aftales, er indkøbernes ønsker. Det forventes, at flere indkøbere/distributører registrerer sig i den kommende tid, og producenter, der ønsker at profilere sig over for disse, skal også på forhånd registrere sig.

Deltagelse i eventen er gratis, men rejse og ophold er dog for egen regning. Forhåndsregistrering er nødvendig. De danske medarrangører af eventen er Agro Business Park og FoodNetwork.

Få en liste over de ca. 25 indkøbere/distributører, der indtil nu har registreret sig, og få mere information om profilering og registrering mm., kontakt

Anders Skeem
Enterprise Europe Network
Agro Business Park
Tlf +45 40309637
E-mail as@agropark.dk
Web www.enterprise-europe.dk

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.047