23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Største udvalg af strækfilm egnet til kontakt med fødevarer

ALBE Emballage A/S har mange års erfaring med rådgivning og salg af emballage og har et strækfilm program nøje udvalgt, så det passer til hvert enkelt kundes behov.


Danmarks største udvalg af strækfilm egnet til kontakt med fødevarer


Hos ALBE Emballage A/S samarbejder vi altid med vores kunder med henblik på at udvikle nye produkter, hvor vi gerne kombinerer traditionelle emballageartikler med innovative tiltag. Som leverandør af emballage til en lang række virksomheder indenfor fødevareindustrien i Danmark, og i takt med at der kommer større og større fokus på fødevarekontaktmaterialer, har vi hos ALBE Emballage A/S blandt andet valgt at lagerføre et bredt udvalg af maskinstrækfilm egnet til kontakt med fødevarer. Ens for alle typerne af folie er, at samtlige er af en særdeles høj kvalitet.

Strækfilmen er godkendt efter gældende dansk og europæisk lovgivning for emballager, der kommer i direkte kontakt med fødevarer. Overensstemmelseserklæring foreligger på produkterne, og kan rekvireres efter behov.

ALBE Emballage A/S er leverandør til fødevarebranchen af alt indenfor industri- og transportemballage. Vi samarbejder løsningsorienteret med fødevareindustrien, og tilbyder rådgivning og innovative løsninger. Vores mangeårige erfaring er din sikkerhed for en seriøs og sikker samarbejdspartner. Se mere på vores hjemmeside www.albeemballage.dk

Albe Emballage A/S
Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16727709
P nummer: 1001150751

Kontaktperson

Pernille Gregersen
Marketing
+45 44 20 93 06 pg@albeemballage.dk

Send til en kollega

0.062