23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DanRobotics søger flere folk

Det går godt hos DanRobotics, vi har gang i en masse spændende opgaver og søger derfor flere kvalificerede medarbejdere.

Det er et spændende år vi går i møde, hvor vi har flere interessante projekter på tegnebrættet. Vi er blandt andet fuld i gang med at færdiggøre den første prototype til et robotanlæg der kan fin sortere elektronikskrot, som vi forventer at kunne præsentere allerede i efteråret 2016. Det er et samarbejde med Markedsmodningsfonden, Teknologisk Institut og Kuusakoski Recycling som har spændende udsigter. Derudover ser vi frem til gode samarbejder med nye kunder, som byder på spændende opgaver indenfor automobil- og fødevare branchen, samt virksomheder indenfor forsvarsindustrien.

Vi søger derfor to dygtige medarbejdere til vores team. Vi søger en robottekniker til at varetage svejseopgaver indenfor programmering og svejs, samt en teknisk tegner til vores konstruktions afdeling. Du skal søge hos os, hvis du ønsker at blive en del af et fagligt engageret team der brænder for udvikling, kvalitet og nye løsninger.

Læs mere her: http://danrobotics.dk/vi-soeger-kvalific...

Danrobotics A/S
Barmstedt Allé 7
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35517014
P nummer: 1018826360

Send til en kollega

0.032