23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyheder på Fensterbau - CNC fra SCM

På den populære Fensterbau-messe i Nürnberg, præsenterer LINDLARSEN en spændende CNC-nyhed, skabt til produktion af vinduer, døre, trapper m.v.

LINDLARSEN giver dig en række fordele, tilbud og aktiviteter som messe-gæst. Se mere på linket her:
http://www.lindlarsen.com/om-os/fensterbau-2016

Se mere om nyheden SCM CNC Accord 25 her - og se også brochure og video andetsteds på siden:

Den populære SCM Accord serie har nu fået et nyt medlem, nemlig modellen 25 FX, der er udviklet specielt til at imødekomme kravene fra dør- og vinduesproducenter. Nyud-viklede optioner og designs, gør modelrækken endnu mere effektiv.

Behovet for stadigt større profiler gør, at mange CNC maskiner må give op. Hos SCM udvik-les der til at kunne håndtere denne udvikling, større og flere værktøjer m.v.

Et eksempel på dette er de nye clamps, som er 145 mm høje. Disse har en vandring på 70 mm (forskel i profildimension) og stiller sig enten manuelt eller automatisk i position. Den store højde gør det muligt at anvende længere multiværktøjer, der grundet færre værktøjs-skift giver en reduktion i bearbejdningstiden. Herudover sikrer højden mod kollisioner med maskinens arbejdsbord. Accord 25 FX har plads til op til 44 værktøjer i sin veksler, hvilket muliggør mange bearbejdninger uden manuelle udskiftninger af værktøjer. De nye clamps fås både som runde eller firkantede, hvor de firkantede udmærker sig ved et større areal og dermed bedre fastholdelse af emnet. Dette forbedrer markant emnegrebet – specielt ved små emner, hvor der kun kan holdes med én clamp.

Accord 25 fås i flere størrelser og længder og byder i øvrigt på en række spændende bear-bejdnings-aggregater. Udover den patenterede stærke og kompakte 5-aksede motor, er også BRC-enheden noget unikt. Her er det hele enheden med samtlige lodrette og vandrette spindler, sav og fræser, der kan dreje 360 grader. Det giver en meget stor fleksibilitet og det sikrer en lynhurtig bearbejdningscyklus.
Med sikkerhedssystemet Pro-Speed, sikres en helt speciel god adgang til maskinens arbejds-bord. Arbejdsområdet ved vekseldrift øges samtidigt betragteligt i forhold til maskiner med normale sikkerheds-trædemåtter.

Softwaren er et kapitel for sig, med sin meget intuitive og nemme brugerflade. Desuden fås også simuleringsprogrammet PRO-VIEW, der sikrer mod maskinkollisioner og optimerer afviklingen af programmerne. SCM har ydermere udviklet en ny snitflade for modtagelse af data fra ekstern software. Dvs. der er nu et standard filformat og udgifter til dyre og kom-plekse data overførselsmoduler er nu reduceret til et minimum.

Flere informationer om SCM Accord 25FX kan indhentes hos:

LINDLARSEN A/S
www.lindlarsen.com
Tlf. 9626 9626
e-mail: info@lindlarsen.com

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Kontaktperson

FE
Frands Ellersgaard
Direktør
fe@lindlarsen.com

Send til en kollega

0.078