23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AVN og BB Hydraulik udvider på Fyn

Det går stærkt hos AVN og BB Hydraulik - bygningen skal udvides.. og ny servicetekniker er startet 1. marts hos BB

Det er nu et år siden at AVN Hydraulik købte BB Hydraulik Service i Odense og sammenlægningen er gået rigtig fint. Vi supplerer hinanden super godt, så godt at vi nu har besluttet at udvide vores eksisterende bygning på Handelsvej 6 i Odense fra 680 m2 til nu ca. 1.400 m2.
Bygningen vil stå færdig i løbet af efteråret 2016.

Der bliver tilbygget en stor søjlefri hal med 6 meter til loftet og installeret traverskran, så vi i større grad kan tilbyde kunderne at tage deres maskiner ind i huset til renovering og ombygning. Ligeledes kommer der mere plads til produktion af hydraulik systemer og cylindre, samt bedre faciliteter for test og maskinværksted.

Ny medarbejder hos BB Hydraulik
Den 1. marts 2016 starter servicetekniker Poul Nellemann hos BB Hydraulik Service.
Poul har arbejdet med hydraulik i mange år og har også tidligere arbejdet for BB Hydraulik Service.
Poul står klar til at servicere kunderne sammen med den resterende del af temaet hos AVN og BB, som tilsammen råder over 35 medarbejdere og 11 servicebiler i Danmark.

”Jeg glæder sig meget over udviklingen, vi byder Poul velkommen tilbage og ser frem til at holde indvielse af de nye faciliteter i Odense”, udtaler Ole Krabbe, direktør for AVN Gruppen.

AVN Gruppen består af virksomhederne AVN Teknik, AVN Pladeteknik, AVN Hydraulik og BB Hydraulik Service. Tilsammen beskæftiges knap 100 medarbejdere i Danmark.

AVN Gruppen
Dalager 1-5
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70907216
P nummer: 1002330853

Kontaktperson

Susanne Schrader
Teknisk assistent
+45 43 24 55 70 ssc@avn.dk

Send til en kollega

0.047