23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Give Stålspær flytter trappe- og altandivision til Brande

Give Stålspær har flyttet sin trappe- og altanafdeling i Herning til fabrikken i Brande. Dermed styrkes projektledelse af trapper og altaner og der sikres fortsat fokus på totalløsninger.

For at styrke sin trappe- og altanafdeling, har Give Stålspær A/S allokeret medarbejdere på fabrikken i Brande til afdelingen, der servicerer virksomhedens trappe og altankunder. Det forventes, at flytningen vil give nogle klare fordele, som fremover vil styrke afdelingen for altaner og trapper både på projektstyring, salg og produktion.

Med afdelingen placeret i Brande vil man i højere grad kunne holde fokus på den gode kundeoplevelse og sikre kvaliteten gennem hele processen fra tilbud til levering og montering. Det skal styrke Give Stålspær og er en del af virksomhedens strategi, der fokuserer på totalløsninger. Ved at flytte afdelingen fra Herning til Brande vil ledelsen få en stærkere projektledelse baseret på en tættere dialog med kunderne. ”Trapper og altaner er et strategisk fokus, da vi ønsker at sælge flere totalløsninger. Ved at flytte afdelingen til fabrikken i Brande vil vi bedre kunne udnytte synergier, som før ikke var muligt pga. af fysiske adskillelse. Det vil styrke projektledelsen og sikre kvaliteten til fordel for vores kunder”, siger Teil Bechmann, Give Stålspær.

Give Steel A/S
Sjællandsvej 14
7330 Brande
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26998115
P nummer: 1001285511

Send til en kollega

0.032