23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gearmotorer fra Bauer - et sikkert og energirigtigt alternativ!

Når det skal vurderes, hvor du kan sætte ind henne for at spare energi, er det vigtigt ikke blot at kigge på motoren, hele gear-motor-frekvensomformer applikationen tages i betragtning for at finde den optimale løsning.

Forbedre din bundlinje med individuel energiberegning!

Når det skal vurderes, hvor du kan sætte ind henne for at spare energi, er det vigtigt ikke blot at kigge på motoren. Det samlede billede er afgørende, og derfor er det af stor betydning at hele gear-motor-frekvensomformer applikationen tages i betragtning for at finde den optimale løsning.

Vi laver en energiberegning af din applikation ved hjælp af en specialudviklet energiberegner. Data fra energiberegneren og en vurdering fra et fagkompetent team munder ud i en energibesparende løsning.

Mangeårige erfaring med kundespecifikke løsninger kombineret med Bauers kvalitetsgear og energieffektive gearmotorer sikrer dig den mest energirigtige gearmotorløsning.

For dig betyder det flere penge på bundlinjen på grund af lavere elforbrug og en reduceret CO2 udledning.


Teknisk rådgivning - driftssikre produkter - kort leveringstid

Vi rådgiver, vejleder og hjælper dig med at finde den optimale løsning inden for elektroniske og mekaniske transmissioner, styretavler, elektronikudvikling og procesopgaver.

Product Manager, Gunnar Johannsen står klar til at hjælpe dig, og kan kontaktes på
tel 4059 8508 eller pr. mail guj@eegholm.dk.

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318
P nummer: 1003075557

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.063