23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stor dansk deltagelse ved international konference

Adskillige danske virksomheder deltog ved den nyligt afsluttede måletekniske konference GOM 3D Metrology Conference 2015, der også havde to danskere på talerstolen.

Den tyske virksomhed GOM, der udvikler og producerer optiske præcisionsmålesystemer, afholdt fra den 21.-24. september konferencen GOM 3D Metrology Conference 2015. Konferencen var en blanding af bruger- og produktpræsentationer, live demonstrationer og en teknisk udstilling, der alt sammen gav et bredt indblik i teknologiens anvendelse.

Arrangementet var delt op i to hovedtemaer, og handlede de første dage om deformationsanalyse og materialeprøvning, og de sidste dage om 3D scanning, reverse engineering og kvalitetskontrol.

Stor dansk tilslutning
Den danske distributør af GOM målesystemer, Zebicon, var repræsenteret ved konferencen alle dage, og havde inviteret nuværende og potentielle kunder til at deltage. I alt 21 Zebicon-gæster deltog i GOM 3D Metrology Conference, hvor der var rig mulighed for at udveksle erfaringer med 3D scanning og måling.

Måletekniker Ralf Jessen fra Jydsk Aluminium Industri A/S var en af de danske gæster ved konferencen. Han fortæller: ”Det var meget interessant at høre andre brugere fortælle om, hvordan de anvender af 3D scanning og optisk måling. Herudover gav det stort udbytte at opleve den tekniske udstilling og få direkte adgang til at tale med specialisterne fra GOM om vores specifikke udfordringer”.

Produktionsingeniør Lars Mølgaard fra Radiometer Medical ApS var også blandt de danske deltagere, der fik god mulighed for at lære mere om de GOM målesystemer, virksomheden har installeret.
”Vi lærte en masse om vores ATOS målesystemer og fik mange nye input med hjem,” fortæller Lars Mølgaard, der blandt andet fik inspiration til en ny metode for præventiv overvågning af slid på støbeforme.

”Generelt er GOM 3D Metrology Conference et flot arrangement med stort teknisk indhold, som vi helt klart vil anbefale andre at deltage i,” afslutter Lars Mølgaard. Begge deltagere er enige om, at konferencen gav anledning til god snak og networking blandt de danske brugere af 3D måleudstyr fra GOM.

DTU og Coloplast delte erfaringer
To danske brugere af GOMs målesystemer holdt indlæg på konferencen; Christian Berggren fra DTU og Carsten Lundø fra Coloplast. Christian Berggren fortalte om, hvordan DTU bruger ARAMIS deformationsmålesystemet som del af uddannelsen af fremtidige ingeniører, og dermed skaber viden og interesse for materialetest og prøvning allerede i studietiden.

På konferencens sidste dag holdt Carsten Lundø et spændende indlæg om, hvordan Coloplast i tæt samarbejde med Zebicon har defineret en strategi for opmåling og kvalitetskontrol, og om hvordan strategien implementeres hos underleverandører både i Danmark og internationalt. På talerstolen fik de to danske foredragsholdere selskab af bl.a. Audi, Adidas og Pratt & Whitney.

I alt deltog mere end 650 personer fra 45 lande i konferencen, der blev afholdt på GOMs hovedkontor i Braunschweig, Tyskland.

Zebicon A/S
Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26674867
P nummer: 1009187053

Kontaktperson

Katja Ramsing
Salgschef
+45 41964956 kr@zebicon.com

Send til en kollega

0.047