23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt styresystem fra Okuma

OSP Suite hedder styresystemet, som OKUMA har udviklet for at øge din maskines effektivitet og for at give operatøren et bedre grafisk overblik og visualisering, fx af 3D-tegninger og geometrier.

Det nye styresystem kombinerer OKUMA’s ”Intelligent Technology” med forskellige applikationer – sågar også tredjeparts applikationer. Med denne kombination sparer operatøren ikke blot tid på programmering og installation, men løsningen åbner også op for en helt række nye, spåntekniske muligheder. De sikrer, at du kan efterleve de specifikke og stigende produktionskrav, dine kunderne stiller.

En anden væsentlig forbedring med OSP Suite er, at styresystemet kan tilpasses efter den enkelte operatørs brug og ønsker, fx når det gælder menuer, genveje og funktioner. Styresystemet kan passes ind efter tre forskellige operatører.

Som noget nyt integrerer OSP Suite OKUMA’s velkendte teknologier så som Thermo-Friendly Concept, Collision Avoidance System, Machining Navi og 5-Axis Auto Tuning System.

Nøgleelementer som drift og produktivitet er også inddraget i udviklingen af det nye styresystem. Maskinstatus og alle relevante data vises på skærmen og bliver registreret med henblik på bl.a. produktionsanalyse og service.

Miljø og strømforbrug er også tænkt ind i styresystemet med OSP ECO Suite. Når maskinen holder stille, kan operatøren selv vælge, om der fx skal lukkes ned for lys, hydraulik og spåntransportør.

Kontakt en af vores specialister på tlf. 76 413 413 og aftal en live præsentation i vores showroom i Hedensted eller læs mere på flextek.dk

Flextek a/s
Kildeparken 30
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17951831
P nummer: 1001396533

Send til en kollega

0.064