23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Initiativpris til Hosta – og invitation til dig

DI Vendsyssels Initiativpris 2015 - leverandører og forretningsforbindelser til en uformel reception

Mens efteråret holder sit indtog, oplever vi hos Hosta Industries A/S i Hjallerup fortsat stor travlhed og vækst. Det bliver nu anerkendt med en initiativpris fra DI Vendsyssel, og i den forbindelse vil vi gerne invitere vores gode kunder, leverandører og forretningsforbindelser til en uformel reception.

DI Vendsyssels Initiativpris 2015
Vi er meget stolte over, at DI Vendsyssel i år har valgt, at prisen skal gå til os hos Hosta Industries. Valget begrundes med, at Hosta leverer flotte resultater og er en virksomhed, der tager et socialt ansvar. Vinderkriteriet er da også, at virksomheden skal have skabt grundlag for vækst gennem særligt initiativ og virkelyst inden for afsætning, teknologi, uddannelse eller andre områder. Hos Hosta er vi som bekendt specielt optaget af at få flere unge til at vælge en erhvervsrettet uddannelse, og vi tager derfor også mange lærlinge ind.

Invitation til en uformel reception
I forbindelse med prisoverrækkelsen vil vi gerne invitere vores gode kunder og forretningsforbindelser til en uformel reception med efterfølgende åbent hus. Vi håber at se rigtig mange unge og ledige, der gerne vil i gang med en erhvervsrettet uddannelse. I opfordres derfor også til at med-bringe jeres egne uddannelsesparate unge mennesker, så de kan se en moderne industrivirksomhed i aktion.

Du inviteres til reception og efterfølgende åbent hus
fredag den 23. oktober kl. 9.00
hos Hosta Industries A/S, Gørtlervej 1, Hjallerup.

Under receptionen vil DI Vendsyssel og Brønderslev Kommunes borgmester Mikael Klitgaard hylde vores virksomhed og alle vores 75 ansatte, der sammen har skabt de flotte resultater.

Vi håber at se rigtig mange til receptionen!

Med venlig hilsen
Christian Mosevang, adm. direktør & Søren Mosevang, salgsdirektør

Hosta Industries A/S
Gørtlervej 1
9320 Hjallerup
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14119094
P nummer: 1000683228

Kontaktperson

Christian Mosevang
Direktør
+45 20111799 cm@hosta.dk

Send til en kollega

0.032