23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ensinger præsenterer en verdensnyhed

Ensinger’s high performance plast halvfabrikata er det første på markedet, der overholder EN ISO 23936-1 og NORSOK M-710 standarder for Olie og Gas.

Ensinger fortæller, at halvfabrikata-produktet TECAPEEK med VICTREX® PEEK polyetheretherketon råvare, som det første på markedet, nu lever op til kravene under EN ISO 23936-1:2009 samt NORSOK M-710, udg. 3. Begge standarder definerer krav og anbefalinger for valg og kvalificering af polymerer/termoplast til anvendelse i yderst krævende olie- og gasproduktion.

TECAPEEK er et af de mest universalt anvendelige materialer i dele, der udsættes for ekstrem belastning, og i ekstreme miljøer. TECAPEEK anvendes bredt indenfor olie- og gasindustrien til en lang række forskellige applikationer, såsom lejer, pakninger, back-up ringe eller undersøiske konnektorer.

Barske testbetingelser bestået til et 12-tal
De tests, som Ensinger har udført i henhold til betingelserne i EN ISO 23936-1 og NORSOK M-710, giver et fingerpeg om materialets resistens overfor kraftige påvirkninger, og hjælper til på enestående vis at bedømme materialets levetid i tråd med den reelle aldring af materialet. De barske betingelser i form af temperaturer (op til 240°C), tryk (op til 300 bar), tid (op til 60 dage) samt de høje H2S niveauer(10% H2S i en 30% gasfase), er mere aggressive, end de betingelser noget andet testet materiale på markedet har været udsat for.

Ved en sammenligning af testresultaterne fra TECAPEEK halvfabrikata og VICTREX® PEEK råvare ses det, at resultaterne er yderst konsistente, og giver et klart billede af, hvorfor PEEK er det foretrukne materialevalg i en lang række applikationer inden for olie- og gasindustrien.

"Overholdelsen af standarderne giver kunden mulighed for at se materialets muligheder og begrænsninger, og dermed foretage det rigtige valg af materiale”, siger Claus Grove, Administrerende direktør i Ensinger Danmark A/S..
”Indenfor offshore aktiviteter stilles der stadigt større krav til at kunne bore dybere under højere temperaturer og højere tryk, hvilket også stiller større krav til de materialer, der anvendes. Ensingers prækvalificerede TECAPEEK sætter nye standarder, og understøtter kundens behov i olie- og gasindustrien”.

Ensinger Danmark
Huginsvej 15
4100 Ringsted
Ringsted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34734550
P nummer: 1016605316

Kontaktperson

Claus H. Grove
Administrerende direktør
+45 78 10 44 11 c.grove@ensinger.dk

Send til en kollega

0.047