23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Scara-robotten RH-F fra Mitsubishi, der faktisk kan holde til industriel brug

Lav vedligehold, høj driftsikkerhed, fleksibel montage, pladsbesparende og rengøringsvenlig

Mitsutsubishis RH-F serie er bygget til at tåle industriel brug

Loftsmonterede scara-robotter populære løsninger til picker-funktionen, men desværre er de konventionelle 3-armede robotter ofte meget servicekrævende med behov for hyppig smøring, hvad der piller lidt af denne robottypes funktionalitet.

Mitsubishi, der er et af Hans Følsgaard A/S’ meget spændende agenturer, har 'genopfundet' scara-robotten med deres nyeste RH-F serie. Den nye Mitsubishi-robottype RH-F er udformet som en konventionel robot med fire akser, der så bare kan monteres i loftet – eller på væggen eller gulvet.

Resultaterne fra de tidligst installerede robotter har været imponerende.

Lav vedligehold - høj driftsikkerhed
De forventede serviceintervaller ligger på omtrent en enkelt smøring pr. 24000 drifttimer, men selv i tilfælde, hvor man bevidst har ignoreret servicen, har RH-F serien udført opgaverne uden tab af hverken hastighed eller præcision.

Belastning
RH-F robotterne er bygget til at håndtere belastninger på op til 3kg for lofthængte typer og op til 20 kg for gulvplacerede typer, inden for radier/løft på op til 350mm-1000mm/150mm-350mm med en præcision helt ned til 0,01mm, og cyklustiden er på blot 0,28 sekunder, hvad der gør RH-F serien fuldt ud lige så hurtig som konventionelle scara-robotter. I praksis kan robotterne udføre 150 picks i minuttet. Disse tal omfatter grib-og-slip af emner via pneumatiske værktøjer monteret på J4-aksen.

Pladsbesparende og rengøringsvenlig - velegnet til hygiejnekritiske formål
Apropos J4-aksen i øvrigt. RH-F serien er som scara-robotter generelt tiltænkt brug i pladsbesparende funktioner inden for fødevare-, medico- eller life-science kategorierne, og derfor er serien fremstillet i en rengøringsvenlig udformning i materialer, der egner til disse industrier. Ved at montere en bælg på J4-aksen på scara-robotten opnår man desuden en tæthedsklasse på IP65, hvad der er særdeles velegnet til hygiejnekritiske formål.
RH-F serien er styret af AC-servomotorer og der er mekanisk holdebremse på J3-aksen ved power off. De andre akser kører ubremsede. Programmering er let via Mitsubishis RT Toolbox2 Version 3.10L, der selvfølgelig supporterer RH-1FHR5515, som er den første model i RH-F serien.

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

HAJ
Helle Aaker Jensen
Head of Marketing & Sustainability
+45 43208666 haj@hf.net

Send til en kollega

0.047