23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ved du hvor lang en meter er?

Millimeters forskel afgør, om en raket lander på månen eller ej. Men hvem har egentlig bestemt, hvor lang en millimeter er? Og hvorfor er det vigtigt at måle og veje helt præcist? Hør mere fra DFM ekspert på Folkemødet.

I Danmark er vi gode til at komme på nye løsninger og idéer – bare tænk på højtaleren, insulin og legoklodserne. Men gode idéer har ingen fremtid uden den rette viden og de rette redskaber.

Du tænker nok ikke over det til hverdag, men vægten af et kilogram og længden på en meter er ikke noget, som bare siger sig selv. Det er faktisk noget, som verdens lande er blevet enige om, hvad er. Det er derfor afgørende, at vi i Danmark kan måle og veje helt præcist ned til sidste nanometer og mikrogram, hvis vi vil handle med andre lande og ikke mindst, hvis vi vil gøre idéer til virkelighed.

I ”Grib mulighederne” teltet kan du opleve, hvad der skal til, så de gode idéer ikke dør på tegnbrættet, før de realiseres. Kom ind både fredag kl. 11.30 og kl. 17.30 og få en snak med DFMs eksperter og prøv at se, om du ved, hvor lang en meter er, og hvad et kilo vejer.

Læs mere

Grib mulighederne på Folkemødet

GTS-institutterne og Innovationsnetværk Danmark deltager sammen på Folkemødet på Bornholm i teltet ”Grib Mulighederne! Viden skaber vækst”. Her kan du under hele Folkemødet opleve, høre og debattere, hvordan GTS-institutterne, Innovationsnetværkene og Danmark griber mulighederne.

Læs om alle de aktiviteter som GTS-institutterne har på årets Folkemøde.

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.031