23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KN Machines leverer ny kantpresse til LG Montage

LG Montage er en maskinfabrik beliggende i Nørresundby, som udfører montage, rustfri/alu stålkonstruktioner og reparationer.

Ermaksan Speed-Bend
I marts måned leverede KN Machines en Ermaksan kantpresse til LG Montage. Modellen er en Speed Bend 4100 mm x 400 tons, som matchede maskinfabrikkens behov for en længere maskine med større pressekraft. Maskinen er veludstyret med blandt andet DELEM 66T styring med 3D grafik, CNC-motoriseret bombering, 7 akser, WILA-opspænding til overværktøj, og hertil følger der alle maskiner fra Ermaksan og som standard 24 måneders fabriksgaranti, som ingen andre maskinproducenter på markedet tilbyder.

LG Montage vælger KN Machines
LG Montage A/S er kendt for at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde leveringstider. For at de kunne sikre, at de fortsat kunne levere som hidtil, var de på udkig efter en kantpresse som var længere end deres eksisterende maskine og som havde tonnage nok til at efterkomme kundernes behov.
”Vi stod med en træt, gammel kantpresse og havde brug for en ny, som var kraftigere. Vi valgte at handle med KN Machines pga. den kompetente hjælp og knowhow, vi fik fra deres Area Sales Manager Ronni Kristensen,” lyder det fra LG Montages direktør Henrik Grynnerup.

Installation & undervisning
KN Machines står for installationen og undervisning af maskinen, og dette er altid inkluderet i prisen. Ved installation og undervisning stiller KN Machines altid en kompetent servicetekniker til rådighed. Maskinen bliver installeret lige efter levering, så produktionen kan vende tilbage til sin daglige drift så hurtigt som muligt.


På besøg hos Ermaksan
KN Machines inviterede LG Montage med på fabrikken i Tyrkiet, hvor de kunne se fremstillingen på tæt hånd. Henrik Grynnerup omtaler turen som ”en super oplevelse”. Ermaksan er kendt for sin produktive- og resultatorienterede udvikling lige så vel som for deres hightech produkter til konkurrencedygtige priser.

Fakta om Ermaksan
• 50 års erfaring
• Producerer mere end 3000 maskiner årligt
• Over 700 ansatte
• Moderniseret fabrik på 100.000 kvm²

KN Machines, en del af BILA
KN Machines forhandler maskiner til plade- og spånbearbejdning til konkurrencedygtige priser. KN Machines er i 2015 blevet overtaget af BILA A/S - en højteknologisk virksomhed, der hjælper virksomheder med produktionsoptimering. Tilsammen er de ca. 150 engagerede medarbejdere og tilbyder alt lige fra produktionsoptimering, maskiner, robotter og reservedele til service & support.

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Send til en kollega

0.047