23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny kantlime-teknik i fokus på LIGNA-messen

LINDLARSEN præsenterer i samarbejde med SCM Group/Stefani en strøm af nyheder til kantlimning.

I hal 25 hos SCM Group, udstilles der en lang række kantlimere, der alle indeholder spændende nyudviklinger.

Den perfekte limfuge, både optisk og holdbarhedsmæssigt er i fokus – og der præsenteres op til flere nye limsystemer, der kan tilsikre et optimalt resultat. På dette område går udviklingen virkelig stærkt og slutbrugerens krav til møblet, køkkenet og andet inventar kan imødekommes. Stefani/SCM råder således i dag over limsystemer der håndterer EVA- og PUR-lime, hotair, slimline og laserkant.

Der er ligeledes fokus på højere produktivitet med både stærkere og hurtigere aggregater, kortere emneafstand samt ikke mindst korte omstillingstider via nye intelligente enheder.

Den ultimative fleksible løsning til BATCH ONE produktion, er den videreudviklede Stefani AZ Easy Order. En komplet celle med software og håndtering til enkeltstyks produktion.

Ring til os og lav en aftale for at se og høre mere om de spændende nyheder.

På SCM Group's hjemmeside, kan du registrere dig og printe dit eget adgangskort. Du kan ligeledes her se mere om nyheder og trends som SCM præsenterer på messen.

http://www.scmgroup.com/en/ligna-2015/li...

Du kan også rekvirere LINDLARSEN's praktiske messeguide og få flere oplysninger ved at skrive til os på sh@lindlarsen.com

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Kontaktperson

FE
Frands Ellersgaard
Direktør
fe@lindlarsen.com

Send til en kollega

0.047