23948sdkhjf
Del siden
Annonce

REA automatdrejning deltog på årets Hannover messe med en helt ny stand

Både nye og eksisterende kunder blev budt velkommen på standen og Fællesstanden.

Fredag sluttede Verdens største industrimesse Hannover Messe 2015 og kl. 18.00 pakkede REA atter udstyret ned og vendte hjem med nye opgaver.
I montrerne udstillede REA et bredt udvalg af kvalitetsemner i forskellige materialer, og samtidig fik interesserede mulighed for at se vores helt nye video præsentation af firmaet, der viste REA ’s kompetencer og kapacitet på matriklen.
Det var dog klippene med vore to store Buffoli maskiner der tiltrak sig størst opmærksomhed, idet besøgende her fik et indblik i hvordan emnerne produceres og både produktionstid, fleksibilitet og kvalitet blev interessant.

Der er netværket, uddelt mange brochurer og budt på kundekaffe i loungen på den danske fællesstand, hvor Ambassaden og Center for Underleverandører sørgede for det praktiske. De danske udstillere viste endvidere hinanden stor samarbejdsvilje, når det drejede sig om at henvise de kunder videre, der havde behov, som de ikke selv kunne opfylde.

Det har været en rigtig god messe for os, og der har været en god og optimistisk stemning blandt både udstillere og besøgende. Vi har som sidste år skabt kontakter, der er rimeligt interessante. Sidste år kom REA også hjem med mange leads, der efterfølgende blev til nye kunder. Det bliver dog aldrig kvantiteten af leads det handler om for os, vi måler mere på kvaliteten af hvert enkelt lead. Nu følger opfølgningsarbejdet, der skal sikre at forespørgsler bliver til tilbud og ordrer, så vi har været yderst tilfredse med deltagelsen, udtaler Peter Nielsen, COO.

Rea Automatdrejning ApS er et af Skandinaviens største ordreproducerende automatdrejerier, med serieproduktion af dreje- og fræseemner i stål, metaller og kunststof. Vores højteknologiske maskinpark er udstyret med robotter, og CNC- og kurvestyrende én- og flerspindelmaskiner, der sammen med vores ISO 9001:2008 certificerede kvalitetsstyringssystem sikrer vore kunder en høj kvalitet, stor fleksibilitet og kort leveringstid.

Ønsker du også at få et tilbud, så send os venligst din forespørgsel på
mail@rea.dk
eller ring til os på 6482 2006

REA automatdrejning ApS
Industrivej 2
5450 Otterup
Nordfyns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK49161328
P nummer: 1001927737

Send til en kollega

0.047