23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Perforerede plader fra RMIG anvendt til gylden facade drager kunderne til B&O

Bang & Olufsens nye forretning i Herning vækker med sin guldfacade opmærksomhed i gadebilledet.

En kombination af perforerede TECU® Gold paneler monteret sammen med LED belysning og store glaspartier har resulteret i en smuk og opsigtsvækkende bygning.

Den programmerede LED belysning bag de gyldne perforerede paneler ændrer hele tiden lysstyrke, hvilket skaber en ”levende” energi både dag og nat midt på byens torv, hvor bygningen ligger.

Den ikoniske bygning er tegnet af arkitec as, som valgte perforerede TECU® Gold plader til bygningens facade.

Siden projektets start har det været af afgørende betydning, at den nye facade kom til at udstråle det samme eksklusive og elegante design som butikkens produkter. Traditionen for minimalistisk skandinavisk design i kombination med stærke menneskelige komponenter går igen i alle B&O’s produkter - fra deres innovative audio- og TVsystemer til deres butikker, hvor de eksklusive danske produkter sælges.

Valget af materialer og bygningens design er derfor baseret på B&O’s nye butikskoncept såvel som deres produktdesign. Ligesom den modernistiske stil fra midten af det forrige århundrede har haft indflydelse.

Resultatet er en bygning, der fanger alles opmærksomhed - uanset om man ser bygningen for første gang, eller om man ser den hver dag.

Karismatisk og indbydende
Med RMIG ImagePerf, har de individuelle TECU® Gold plader fået deres eget specieldesignet mønster, der løber henover hele bygningens facade. Et usædvanligt og fascinerende design, hvor perforeringen ligner slanger, der snor sig imellem hinanden. Alt i alt dækker de gyldne plader ca. 350m².

Kombinationen af disse præcisionsperforerede plader og de smukt rundede vindueshjørner giver bygningen et unikt karismatisk udtryk med masser af lys og transparens. På samme tid virker det utroligt indbydende for kunder såvel som forbipasserende at træde ind i butikken og opleve det bedste indenfor lyd, billede og design.

Det kan ikke komme bag på nogen, at denne smukke bygning med den fængslende facade har skabt stor opmærksomhed og positive interesse, både i medierne såvel som blandt byens indbyggere.

Læs mere om RMIG City Emotion og bliv inspireret af de mange projekter og mulige løsninger på www.city-emotion.com

RMIG A/S
Industriparken 40
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK64113119
P nummer: 1002183473

Send til en kollega

0.063