23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EHEDG-certifikat på alle Food & Dairy plus rør

EHEDG-certifikat på alle Food & Dairy plus rør fra både Europa og Asien

Siden juli 2014 har vores partner, Marcegaglia, haft det prestigefyldte EHEDG-certifikat, og vi er nu glade for at kunne informere om, at også King Lai’s Food & Dairy plus rør opfylder EHEDG's krav. Dacapo kan derfor levere både laser- og TIG-svejste Food & Dairy plus rør med EHEDG-certifikat.

”Stigende kvalitetskrav fra myndigheder og levnedsmiddelindustrien fik os for et par år siden til at udvikle produktkonceptet Food & Dairy plus, og modtagelsen af EHEDG-certifikatet til både vores europæiske og asiatiske leverandører er en milepæl på vejen”
udtaler René Holm, Brand Manager Food & Dairy plus.”

”Det tætte samarbejde på tværs af værdikæden er med til at sikre Danmark en førende position inden for fødevarer og udstyr til produktionen. Når vi tager både kunder og leverandører med i innovationsprocessen giver det os mulighed for at skabe produkter, der lever op til kundernes krav og ønsker samtidig med, at leverandørerne udnytter deres kompetencer til at vælge de rigtige løsninger i produktionen. På den måde får vi de bedste produkter til konkurrencedygtige priser”, slutter René.

Se mere her:
http://www.dacapo.com/da-DK/news/news/ehedg-certificate-food-dairy-plus-tubes#.VSThHeHy3X9

Dacapo Stainless A/S
Neptunvej 1
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26688248
P nummer: 1009203415

Send til en kollega

0.047