23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Seco introducerer den første Duratomic® CVD-kvalitet til gevinddrejning

Seco har udviklet den nye TM4000-kvalitet til sine single-point-gevindskær for at kunne give den bedst mulige beskyttelse mod løsæg hovedsageligt ved drejning i stål men også rustfrit stål.

Denne kvalitet er den første med et hårdt og smidigt hårdmetalsubstrat og en særlig dobbelt belægning af CVD- og Duratomic-lag.

Kombinationen af kvalitetens første CVD Ti-lag (C, N) og andet Al2O3 Duratomic-lag skaber en belægning, der giver en enestående slidbestandighed ved høje skærehastigheder og forebygger løsæg ved gevinddrejning med lave hastigheder. Skær med denne kvalitet har derfor en optimal standtid og op til 15 % hurtigere hastigheder ved gevindskæring i forhold til Secos tidligere serie af skær til gevinddrejning.

Secos eksklusive Duratomic-teknologi samler aluminium- og oxygenatomer på en unik måde, hvilket skaber en holdbar belægning med en høj robusthed og en høj slidbestandighed.

Skærenes hårdmetalsubstrat tilfører også en ekstra værdi i form af en balance mellem hårdhed og sejhed, der er i stand til at modstå høj varme og termiske og mekaniske belastninger.

Gevindskærene TM4000 er velegnede til maskiner med både et højt og et lavt effektforbrug og er udstyret med præcisionsslebne profiler, der effektivt håndterer arbejdsprocesser med indvendige og udvendige diametre. Skærene fås i Secos Snap-Tap®-design, så de også kan anvendes til at producere en lang række gevindprofiler, herunder ISO-, Unified-, Whitworth-, BSPT- og NPT-gevind, afrundede gevind, trapezgevind, ACME, Stub ACME, API og API rundt.

For at få mere at vide om TM4000-kvaliteten kan du kontakte en lokal Seco-repræsentant eller besøge www.secotools.com/tm4000.

Seco Tools A/S
Kirkebjerg Allé 88 St
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55273812
P nummer: 1002030462

Send til en kollega

0.047