23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bass Duramax GAL MKR

Den MQL tilpassede gevindtap for aluminiumsbearbejdning.

DURAMAX GAL MKR, er en gevindtap specielt konstrueret til bearbejdning af aluminiumlegeringer, som kan bruges inden for forskellige applikationer.

Optimerede radiale kølekanaler giver udmærkede resultater, både hvad angår bearbejdning af gennemgående huller og bundhuller. Gevindtappen er ikke kun velegnet til gevindskæring med emulision, men egner sig også til MQL. Udførelsen af rulletappen er allerede tilgængelig med indvendig og udvendig konus tilpasset MQL. Derfor egner tappen sig til alle bearbejdningstilslutninger med MQL.

Ved brug af MQL bliver ikke-spåntagende produktion en ekstremt ren og omkostningseffektiv proces. Kombineret med gevindtapholderen HST SYNCHRO MQL opnås endnu bedre standtid og processikkerhed.

Standardtappen kan også bruges til tyndvæggede emner, som man ofte finder i aluminiumbearbejdning. Gevindtappen er tilgængelig med Form ”E”.

Høje skærehastigheder på op til 60 m/min samt gode standtider gør DURAMAX GAL MKR til gevindtappen for økonomisk bearbejdning af aluminium.

Læs mere her.
Kontakt: scandinavia@kometgroup.com / 8025-0669

CERATIZIT Scandinavia AB
Starrvägen 100
Box 9177
200 39 Malmö
Malmö stad
Sverige
CVR nummer: SE5560339698

Kontaktperson

KF
Karin Flarup
Marketing Assistant
karin.flarup@kometgroup.com

Send til en kollega

0.064