23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt LANG katalog - nyt i automation og opspænding

Nyheder, der markant øger din konkurrencefordel...

Den danske eneforhandler af LANG Techniks program - KJV A/S – præsenterer nu LANGs nye 2015/16 katalog. Kataloget indeholder et banebrydende program inden for håndterings- / ladesystemer (automation), (nulpunkts)opspænding, centrer-skruestikke, emneprægning og spånpropeller – til bl.a. 5-akset bearbejdning.

Kataloget kan ses her

AUTOMATION
Af nyheder kan f.eks. fremhæves den nye automatiske ladeenhed Eco Compact 20, der fungerer som et magasin, der automatisk og ubemandet i døgndrift lader emner ind og ud af CNC-centeret. Om dagen fjernes de færdige emner fra magasinet, de nye råemner fyldes i og CNC-centeret gøres klar til endnu en ubemandet drift. Eco Compact 20 er derfor også den perfekte løsning til ubemandet drift med emner, der har lidt længere spåntid.

OPSPÆNDING
En anden nyhed er de nye større Quick Point-nulpunktsplader til multi-clamping, der tillader opspænding af op til 4 stk. makro-skruestikke på én gang. Dette gør det muligt at reducere tidsforbruget til opspænding til en fjerdedel.

Desuden kan fremhæves nyheder i opspændingssystemet Makro Grip Avanti, der kan anvendes som konturbakker, til side 2 bearbejdning samt til emner med f.eks. en uregelmæssig form. Dette system tilbydes nu med en kæbevidde på 46, 77 og 125 mm.


KJV A/S
Herluf Trolles Vej 3
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79012513
P nummer: 1003198990

Send til en kollega

0.047