23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CE-mærkning og sikre maskiner

Nu starter en ny kursussæson hos Maskinsikkerhed ApS.

I kursusudbuddet kan man bl.a. finde CE-mærkning af maskiner: Hvad er regelgrundklaget og hvad er proceduren.

Der er kurser om ”Sikker el på maskiner” bl.a. om el på maskiner efter DS/EN 60204-1 eller om de områder hvor DS/EN 60204-1 ikke dækker f.eks. om nødstop og tvangskoblinger. Som en af landets førende på Sikre styringer efter DS/EN ISO 13849-1/2, er der selvfølgelig også kurser om dette.

I forårets kursusrække kan man også finde ATEX-kurser om eksplosionssikring og zoneklassifikation og som en ekstra dimension er der også et kursus i at skrive en ATEX-APV.

Af de mere specialiserede kurser er der kurser i CE-mærkning af bygningsautomatik, og kursus i at skrive brugsanvisninger til maskiner.

Også på arbejdsmiljøet underviser Maskinsikkerhed ApS selvfølgelig bl.a. med kurser i ”Maskinsikkerhed for arbejdsmiljøledere” og ikke mindst den helt store succes: Kursus i at blive sagkyndig for lovpligtigt eftersyn af teknisk hjælpemidler. En opkvalificering af medarbejdere der både giver forbedre sikkerhed og efterfølgende sparer virksomheden for mange penge.

Fagligt udfordrende kurser
Maskinsikkerhed ApS’ kurser er fagligt udfordrende og formidler håndgribelige værktøjer der kan bruges i hverdagen. På kurserne bliver regler og krav gjort praktisk forståelige og anvendelige. Det er kursisten der er i centrum, og de problemstillinger der er vigtig for kursisten, er en del af kurset.

Foruden de åbne kurser holder Maskinsikkerhed APS også firmatilpassede kurser, enten med samme emner som i de åbne kurser tilpasset til firmaets egne forhold, eller et helt nyt kursus specielt til jer.

Vær med fra begyndelsen. Læs mere på hjemmesiden.

Maskinsikkerhed ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553675
P nummer: 1013407483

Kontaktperson

Pernille Brøndum
pbr@maskinsikkerhed.dk

Send til en kollega

0.047