23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DIRA Roadshow – mød Eegholm i Aarhus

Eegholm udstiller på DIRA Roadshow i Aarhus den 27. november. Kig forbi og få en snak med vores eksperter!

Du får lejlighed til at se det nye energitilføringssystem til industrirobotter fra Murrplastik og rundbordet fra Orientalmotor, der lynhurtigt sikrer en nøjagtig positionering!

Nyt bevægeligt energitilføringssystem til industrirobotter
Eegholms leverandør af kabelbeskyttelse, Murrplastik, har udviklet et nyt system for optimal føring af energipakker fra akse 3 til 6 på industrirobotter.

Den nye R-Tec Box er en kompakt variant til slangestørrelser 70 og 56 samt 48 og 36. Det specialudviklede energitilføringssystem med integreret og enestående fjeder-tilbageføringssystem fører energipakkerne sikkert og effektivt selv på begrænset plads.

DG-serie med lynhurtig positionering og enestående nøjagtighed
Eegholm tilbyder rundbordsdrev fra Oriental Motor med gentagelsesnøjagtighed på ±0,004 grad.

Den nye DG-serie består af 2 kompakte hulaksel-rundbordsdrev med Alpha-stepmotorer med ”close loop” og tilhørende driver. Denne kombination giver både en lynhurtig positionering og en enestående nøjagtighed.

Alpha-step driveren med ”close loop function” sørger for at den ønskede position altid opnås, med andre ord er tab af step umuligt. Skulle der komme ”noget i klemme” stopper maskinen straks og alarmen aktiveres.

Kort om DIRA Roadshow
På DIRA Roadshow vil du opleve det nyeste indenfor automatisering og robotteknologi. Du vil få inspiration til hvordan din virksomhed kan blive mere konkurrencedygtig og der igennem bevare produktion, arbejdspladser og velfærd i Danmark.

Tag et par timer ud af kalenderen og besøg os. Det er gratis, alle er velkommen og det kan vise sig at være lige så værdifuldt for din virksomhed, som hjulet ville have været for dine forfædre for godt 4000 år siden.

Tid og sted
24. november – København - Hovedbanegården
25. november - Sønderborg - Alsion
26. november - Aalborg - Nordkraft
27. november - Aarhus - Navitas


Læs mere om DIRA Roadshow og tilmeld dig her


Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318
P nummer: 1003075557

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.047