23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk RobotTeknik deltager i DIRA Roadshow

Din virksomhed, dit job og Danmark som produktionsland er i fokus når DIRA Roadshow præsenterer det nyeste indenfor automatisering og robotteknologi. Mød Dansk RobotTeknik i Sønderborg den 25. november, hvor de deltager i samarbejde med AVS Danmark.

Robotter skaber jobs
På årets DIRA Roadshow kan du opleve det nyeste indenfor automatisering og robotteknologi. Du vil få inspiration til hvordan din virksomhed kan blive mere konkurrencedygtig og derigennem bevare produktion, arbejdspladser og velfærd i Danmark.

Automatisering er ikke længere kun til store seriestørrelser. Simple automatiseringsløsninger kan relativt nemt implementeres, uden det kræver massive investeringer. Det kan øge produktiviteten og være rentabelt helt ned til enkeltstyksproduktion. Men Danmark har brug for uddannet arbejdskraft både til at betjene og udvikle robotter. Derfor fokuserer DIRA Roadshow, også på den udfordring Danmark står over for de kommende år, med at uddanne tilstrækkeligt med arbejdskraft til de mange nye arbejdspladser robotterne vil skabe.

Hvordan kan netop jeres virksomhed blive bedre til at sikre øget produktivitet gennem indførelse af automatisering og robotteknologi?
Det vil Dansk RobotTeknik gerne tale med dig om. Her har man et teoretisk overblik og en praktisk tilgang til automatikløsninger, og virksomheden kan derfor fungere både som håndværker og ingeniør i projekter på tværs af faggrænser.

”Med os som sparringspartner får I en løsning, som er tilpasset netop jeres produktion og de arbejdsgange, som skal tages hensyn til hos jer. Vores fokus er på løsninger, som hurtigt tjener sig hjem, uden at gå på kompromis med resultaterne. Vi kan hjælpe dig fra ide til færdig løsning – så kom forbi os med din automatik-udfordring i Sønderborg den 25. november”, lyder opfordringen fra Bo Jansen, indehaver af Dansk RobotTeknik.

DIRA Roadshow besøger byerne:
24. november – København - Københavns Hovedbanegård
25. november - Sønderborg – Alsion (Dansk RobotTeknik deltager kun denne dag)
26. november - Aalborg - Nordkraft
27. november – Aarhus – Navitas
Læs mere om DIRA Roadshow her.

Dansk RobotTeknik deltager i samarbejde med AVS Danmark
AVS Danmark og Dansk RobotTeknik har gennem årene udviklet et stærkt samarbejde, der sikrer optimale løsninger af kundernes opgaver. De to virksomheder besidder ekspertviden på hver deres felt – og sammen kan de løse selv de mest komplekse udfordringer inden for vakuum og robotteknologi.

Om AVS Danmark
AVS Danmark blev stiftet i 1981 som en handels- og rådgivningsvirksomhed, der har det som sin mission at hjælpe den danske industri indenfor automatisering, håndtering, miljø og sikkerhed. Virksomheden er danskejet og har domicil i Hedehusene. www.avsdanmark.dk

Om Dansk RobotTeknik
Dansk RobotTeknik tilbyder industrirobotter, support og totale automatikløsninger. Virksomheden leverer både mekaniske løsninger og robotløsninger, og implementerer robotter fra Fanuc, KUKA og Mitsubishi. Virksomheden blev stiftet i 2009 og er beliggende i Stenløse. www.danskrobotteknik.dk

Dansk RobotTeknik ApS
Svalehøjvej 5, port 3
3650 Ølstykke
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32296076
P nummer: 1015424601

Kontaktperson

Bo Jansen
Ejer & Diplomingeniør
+45 29860715 info@danskrobotteknik.dk

Send til en kollega

0.031