23948sdkhjf

Få en komplet løsning med den nye UR3

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk RobotTeknik ApS

Hos Dansk RobotTeknik, specialist i integration, programmering og komplette automationsløsninger, kan du få en løsning, der er meget mere end ”bare” URs verdensnyhed UR3.

Den nye UR3 er den hidtil letteste 6-aksede bordrobot fra Universal Robots. Som lillebror til succesrobotterne UR5 og UR10 kan den mange af de samme ting, den er bare meget lettere og mere kompakt, hvilket giver den nogle klare fordele. Bo Jansen, indehaver af Dansk RobotTeknik, forklarer: ”Den kompakte størrelse gør den perfekt egnet selv når pladsen er trang. Da den ikke kræver særlig afskærmning kan den monteres på bordet og fungere som en ekstra medarbejder. En anden fordel ved UR3 er, at det yderste led, værktøjsflangen, kan rotere ubegrænset, hvilket betyder, at den f.eks. kan skrue et låg af og på eller stramme en skrue.”

Gør din robot komplet med et universelt gribeværktøj
Som autoriseret forhandler af Robotiq Adaptive Gripper kan Dansk RobotTeknik komplettere din robotløsning med et universelt gribeværktøj, som er kompatibelt med f.eks. UR3, men også med de fleste andre industrirobotter såsom Fanuc, Mitsubishi og KUKA. Disse robotter kan du også købe hos Dansk RobotTeknik.

Den seneste nyhed fra Robotiq er den nye, programmerbare Robotiq Adaptive Gripper 85. Dette gribeværktøj med 2 fingre kan håndtere de fleste emner, uanset form, størrelse og materiale. Du slipper derfor for at designe, fremstille og vedligeholde en mængde specialfremstillet værktøj. ”Du programmerer griberen direkte i robottens program, og kan på den måde styre fingrenes position og kraft, så de kan håndtere en lang række emner af forskellig størrelse, form og materialestyrke, og du behøver derfor kun en enkelt griber til håndtering af dine emner”, fortæller Bo Jansen.

Kom hurtigt i gang med din automationsløsning
Dansk RobotTeknik har god erfaring med automation, hvor robotter arbejder side om side med mennesker, og kan derfor sikre at virksomheden får en skræddersyet løsning. ”Vi sørger for at kunden kommer godt og hurtigt i gang med den rigtige løsning så de opnår optimal effektivitet i deres produktion, og investeringen tjener sig hurtigt hjem”, siger Bo Jansen.

En unik sparringspartner
Dansk RobotTeknik tilbyder automatik-løsninger til produktionsvirksomheder – fra idé til færdigt projekt. Vi automatiserer arbejdsprocesser og øger effektiviteten. Vores fokus er, at udbyttet af den samlede løsning optimeres for kunden, så investeringen tjener sig hurtigt hjem. Kontakt Bo Jansen på tlf. +45 2986 0715, så er du allerede godt i gang!

Dansk RobotTeknik
www.danskrobotteknik.dk
info@danskrobotteknik.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk RobotTeknik ApS

Måløv Værkstedsby 90
2760 Måløv
Danmark
Dansk RobotTeknik ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078