23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikkerheden er i fokus hos Maersk Training i Esbjerg

Hos Maersk Training i Esbjerg er lovkravet om et årlig kraneftersyn slet ikke nok, derfor foretager Fyns Kran Udstyr eftersyn på alle kraner og krananlæg hver måned.

Kraner og krananlæg hos Maersk Training i Esbjerg arbejder dagligt i et hårdt miljø, både på træningsområdet på havnen og ved poolfaciliteter på Ravnevej i Esbjerg. Fugt, saltvand samt vejr og vind er blot nogle af de faktorer, som spiller ind, og netop derfor går der kun en måned imellem hvert eftersyn.

Det er vigtigt for os, at vi ikke har nogen nedetid på vores kraner og krananlæg. Men endnu vigtigere er det, at sikkerheden er helt i top, så derfor prioriterer vi, at der fortages disse hyppige eftersyn, udtaler Thomas Vallentin West, Sales Manager hos Maersk Training i Esbjerg.

Ivan Møller Nielsen er serviceteknikeren fra Fyns Kran Udstyr, som de seneste 1,5 år har foretaget de månedlige serviceeftersyn. Ved et eftersyn foretager jeg både funktionstest, visuel kontrol samt smøring af stålwire og mekaniske dele -- og én gang om året foretager vi ligeledes en belastningstest, fortæller Ivan.

Service, fleksibilitet og kvalitet er nøgleordene hos Maersk Training i Esbjerg, og de samme krav stilles til deres leverandører. Vi er rigtig glade for den fleksibilitet og service, som vi modtager igennem kranserviceafdelingen hos Fyns Kran Udstyr. Vi kan stole på, at Ivan kommer med kort varsel, hvis vi oplever problemer med vores krananlæg, uanset hvornår på døgnet, vi kontakter ham, slutter Thomas Vallentin West.


Fakta om Maersk Training, Esbjerg
Maersk Training i Esbjerg leverer grundlæggende sikkerhedsuddannelse til ca. 10.000 kursister årligt, inden for olie & gas, vind og maritime industrier og er en af de dominerende spillere på markedet. Maersk Training, Esbjerg er, som den eneste Danske udbyder af sikkerhedskurser til olie & gas industrien, OPITO godkendt, hvilket betyder, at et kursus i "Basic Offshore Safety Induktion & Emergency Training" er gyldigt i hele verden.
Maersk Training, Esbjerg er en selvstændig forretningsenhed i A.P. Møller -- Mærsk Gruppen.


Fakta om Fyns Kran Udstyr A/S
Fyns Kran Udstyr A/S er den førende udbyder inden for kvalitetsløftegrej, stålwirer, tovværk, taljer, kraner samt beslægtet udstyr til industri, marine og offshore sektoren. Virksomheden er landsdækkende med afdelinger beliggende i Odense, Lindø Industripark, København, Esbjerg og Aalborg, samt Maskinfabrikken LEHAKA i Aalborg. Vi er i dag ca. 85 engagerede og kompetente medarbejdere.

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539
P nummer: 1002961547

Send til en kollega

0.031