23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opnå optimal kransikkerhed og effektiviser dine løft

Vetec tilbyder et bredt program af veje- og overlastsystemer til kraner og løftegrej der gør tunge og komplicerede løft effektive og sikre.

Hovedparten af Vetec’s kunder beskæftiger sig dagligt med både tunge og komplicerede løft. Derfor har sikkerhed og effektivitet altid været vigtige fokusområder og dannet grundlag for Vetec's program af standard og kundespecifikke løsninger.

LØSNINGER TIL ETHVERT BEHOV

Kombineret veje- og overlastsikring, WT1-N.
En standard ”clamp-on” løsning som let monteres på kranens faste ende og giver et hurtigt og effektivt overblik.

Load pins.
Til løft af emner som kræver ekstra stor kontrol og sikkerhed udvikles load pins til bl.a. sjækler og som direkte erstatning for bolte og andre bærende elementer. Load pins produceres efter vores kunder specifikationer og muliggør en nøjagtighed helt ned til 0,1 % FS.

Dynamometer
Til både on og offshore kraner.

VEJETEKNISKE SYSTEMER
Mange vejeløsninger udvikles helt specifikt og i tæt samarbejde med vores kunder. Dette gælder både kundespecifikke løsninger og når vores kunder ønsker en komplet vejeløsning, hvor vejeceller f.eks. kombineres med display eller radiostyring.

De vejetekniske systemer leveres i dag til flere centrale sektorer af dansk erhvervsliv som kran-, vindmølle- og offshore industrien og i forbindelse med løft der kræver stor kontrol og optimal sikkerhed.

Vetec A/S
TEKNIKVEJ 69
5260 Odense S
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27414621

Send til en kollega

0.047