23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyudviklet væsketryksensor til proceskontrol og validering

Proceskontrol og validering er fundamentalt ved kritiske dispenserings- og doseringsapplikationer. Diatom A/S præsenterer en nyudviklet væsketryksensor, der er kompatibel med mange væsker og anvendelser, bl.a. enzymer og kritiske ingredienser.

Nøjagtighed og reproducerbarhed er kritisk ved de fleste applikationer af automatiseret præcisionsdispensering, påfyldning eller omhældning. Det omfatter procedurer inden for fremstilling af medicinsk udstyr, farmaceutisk formulering eller emballering, halvlederfremstilling og mange doseringsprocesser med høj pålidelighed op til en flowhastighed på omkring 100 ml/minut og et tryk på 1.600 kPa.

Væsketrykmålingsteknologien
ViscoTecs nyudviklede væsketryksensor, Flowplus16, er designet specifikt til dispensering af små doser og påfyldnings- og målingsapplikationer.

Flowplus16's kompakte, inline, piezobestandige sensor har indbygget en elastomer, der overfører kraften/trykket til målecellen – i modsætning til andre tryksensorer, som overfører kraften via en olie eller et lignende medie. Derudover har en vulkanisering af den tynde elastomermembran inden for det påkrævede meget smalle toleranceområde gjort det muligt at integrere elastomeren i sensorhusets lille geometri.

Væskekanalen i sensoren er fuldt belagt med en FFKM-perfluoroelastomer, der sørger for en inaktiv og impenetrabel intern tætning og overførsel af det interne tryk. Designet har ingen døde områder eller underskæringer, der hæmmer materialeflowet, giver trykvariationer eller gør rengøringen besværlig.

Materialekompatibilitet
Sensorens flowkanal er fuldt belagt med FFKM, som giver en optimal modstandsdygtighed over for mange aggressive kemikalier inklusive kulbrinter og stærkt korroderende væsker. Kombineret med en høj temperaturbestandighed gør det flowkanalen tilstrækkelig robust til at blive anvendt i en lang række applikationer.

Anvendelsesområder
FFKM-formlen, der bruges i sensoren, har FDA-kompatibilitet og kan derfor anvendes inden for f.eks. fødevareforberedelse, biokemisk arbejde, lægemidler eller genteknologi.

Installation i fødelinje
Flowplus16 er nem at installere i produktions- og laboratoriemiljøer, og standardoutputsignalet kan straks integreres i automatiserings- og analyseudstyr.

Sektorer
Den nye væsketryksensor egner sig til anvendelse i en lang række sektorer, bl.a. laboratorier, lægemidler, forskning og udvikling, elektronik og mikroelektronik, fotonik, procesteknik og mange andre industrier.

Vedligeholdelse og rengøring
Flowplus16 er vedligeholdelsesfri og kræver ingen kalibrering. Rengøringen er enkel og kan ske ved grundig skylning af den indvendige flowkanal med et opløsningsmiddel såsom isopropylalkohol og derefter lade den tørre.

Specifikationer for Flowplus16
• Flowhastighed: op til 100 ml / min.
• Måleparametre: 0 - 16 bar
• Strømforsyning: 12 - 30 VDC
• Materiale: hus - anodiseret aluminium, intern væskekanal: FFKM, støbning: PU
• Signal: 0,1 - 10 V
• Elektrisk tilslutning: push-pull-stik / M8 sensorstik
• Mekanisk tilslutning: luer-lock DIN EN 1707
• Temperatur: 15 - 45 °C

Fordele ved Flowplus16
• Ingen døde områder
• Inline sensor
• Gennemløbssensor
• Kompatibel med alle medier - selv aggressive væsker - da mediet kun er i berøring med væskekanalens FFKM-perfluoroelastomer
• Nem installation i produktions- og laboratoriemiljøer og integration i automatiserings- og analyseudstyr.
• Nem rengøring

Besøg Diatom A/S hjemmeside for yderlige information om Flowplus16.

Diatom A/S
Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310
P nummer: 1002002990

Send til en kollega

0.047